joi, 28 februarie 2013

Video - Cum imi spal pensulele! Simplu, Rapid si Eficient!

Buna fetelor!

V-am pregatit un video in care va arat cum imi spal pensulele rapid si eficient. Eu nu incurajez detergentul de vase sau samponul de bebelus, de ce? Veti vedea in video.
Sincer nici sa dati bani excesiv pe produse gen "brush cleaner" nu merita, 15-20$ sau mai nou 40$ pe manusa de la Sigma...la aceea am un inlocuitor deja:) Anti-slip pad pentru telefonul din masina...din silicon.
In primul rand trebuie sa aveti grija ceea ce puneti pe fata. Este foarte important toate ustensile sa fie curate, igienizate, si aici doresc sa includ si produsele de machiaj care si ele au nevoie de igienizare si curatare mai ales daca le folositi si pe alte persoane. Dar azi, ma limitez doar la pensule si v-am pregatit un video, bineinteles, Coco nu ma lasa sa filmez singura, asa ca va anunt ca o veti vedea in multe alte clipuri care vor urma cand va dori sa se bage putin in seama. haha
Stiti cat de mult imi plac pensulele?? Muuuult! Niciodata nu avem destule, sa fim serioase! Dupa ce am terminat clipul mi-a venit inca un set, deci in poza, nu sunt toate si ma gandesc sa imi mai iau unul, hehe:P







Sper ca v-a placut si v-am ajutat!!

Va pup,
L.




8 comentarii :

  1. thanks for share, ce pisic adorabil ai! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte util tutorialul dar... Coco m-a cucerit. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. De regulă când le spăl folosesc a doua metodă. Cea cu săpunul în palmă. Mai ales pensula de la Sigma parcă-i o încântare să o speli.Că-i aşa pufoasă de spui că face masaj în palmă.

    Iar pisoiaşul e tare frumos. Să-ţi trăiască!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc a doua metoda, pun sapun lichid/sampon in palma si le rotesc pana ma plictisesc. :)
    De mult vreau sa intreb pe cineva, tie in cat timp ti se usuca pensulele pentru fond de ten? Mie mi se pare ca nici dupa 24 h nu sunt bine uscate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deobicei de seara pana dimineata sunt uscate, iarna le mai pun pe calorifer:))) pupici

      Ștergere

Related Posts

”related