duminică, 10 februarie 2013

Review Vitamine par si unghii Wellness by Oriflame

Pe langa frumusetea de exterior am grija si de frumusetea din interior. Desi poate nu pare, am avut probleme cu parul si cu unghiile de multi ani, chiar daca am incercat tot felul de vitamine care aveau efect doar pe moment. Parul se rupea repede, chiar daca il tundeam in fiecare luna sau la doua luni nu aveam rezultatul dorit si anume un par lung! Parul meu este bogat dar este subtire, si casant, de aceea pe langa produsele de par cosmetice am hotarat anul trecut sa incerc aceste suplimente alimentare - Hair and NutriComplex Wellness by Oriflame. Anul trecut am cumparat 4 cutii si am ajuns la un par cu 12-15 cm mai lung si mai rezistent. Nu ma mai tund atat de des pentru ca nu simt nevoia sa imi tunda cineva 5-10 la o sedinta...stiu ca ma intelegeti:)
In primul rand as dori sa mentionez faptul ca aceste vitamine nu se fac in aceeasi fabrica unde se fac cosmeticele! Da, Oriflame are 5 fabrici in lume unde isi fabrica produsele.
Wellness by Oriflame contine o gama larga de produse, vitamine, shake-uri, supe....despre care am sa va vorbesc in curand! Ca sa cititi mai multe puteti accesa acest link.
Vitaminele, la fel ca si celelalte produse wellness au fost dezvoltate de catre medici in centru Life Science Community Igelosa, in nordul Suediei si sunt produse intr-o fabrica de vitamine exclusiv pentru Oriflame.

Bun, acum ca am facut introducerea si sper ca v-am convins ca nu sunt vitamine de duzina, am sa va spun parerea mea despre ele.


Pachetul contine 42 de comprimate nefilmate (se dizolva in stomac) , impartite pe 3 blistere; se ia dimineata si seara. Se recomanda tratament 3 luni si 3 saptamani pauza daca doresti sa mai continui, eu de o saptamana am inceput o noua cutie:)
Am observat o crestere mai rapida a parului, si faptul ca a devenit mai puternic, unghiile la fel.
 L-cisteina este obtinuta din par uman sau pene de pasari . Este precursor al antioxidantului glutationa si are si roluri majore in translatia ARN. Lipsa lui face ca celulele sa se multiplice defectuos.
 L-lysina este un aminoacid esential ceea ce inseamna ca nu este sintetizat de catre oameni si trebuie ingerat. Este absolut esentiala pentru crearea proteinelor din  corp cu rol major in absorbtia calciului . Ultimele cercetari arata ca L-Lysina protejeaza si impotriva cancerului.
Magneziul, cred ca stiti ca lupta impotriva caderii parului. 
Acidul Ascorbic sau vitamina C este antioxidant necesar in nutritia de zi cu zi a oamenilor.
Fumaratul de fier este o sare a acidului fumaric, un compus chimic pe baza de fier pentru a intari firul de par.
Maltodextrina este un aditiv alimentar .
Pentru MINE a functionat cel mai bine! 
Are pretul de 64 de lei, si il puteti cumpara cu reducere de pana la 40% de aici.


Ingrediente: Microcrystalline cellulose (bulking agent), Calcium hydrogen phosphate (bulking agent), L-Lysine Hydrochloride, Apple extract, L-cysteine Hydrochloride, Stearic acid (bulking agent), Ascorbic acid, Ferrous fumerate, Magnesium stearate (Anti-caking agent), Silicon Dioxide (anti-caking agent), Sodium CarboxyMethylCellulose (glazing agent), Maltodextrin, Dextrose monohydrate, Soy Lecithin (glazing agent)

Inca ceva : Nu m-am ingrasat de la ele! 
V-am convins? Astept parerile voastre! 
Multumesc medicului si doctorului in medicina A.T.G. pentru ajutor!
Va pup,
L.

P.S. nu imi lasati comentarii gen "cum am indraznit sa iau vitamine dupa ureche"! Sunt vitamine nu Diazepam! Toate  comentariil de acest gen vor fi sterse! Va multumesc



7 comentarii :

  1. Sa stii ca am fost si eu tentata de aceasta gama, doar ca nu auzisem pe nimeni sa le incerce si am ezitat.Multumim pentru acest review.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos pt ca ai impartasit impresiile cu noi ,si ma bucur ca sunt bune ,multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac, le poti cumpara daca te inscrii pe www.lori-flame.ro te pup

      Ștergere
  3. Farte tentante mai ales ca avem dovada vie a parului tau pur si simplu superb. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa intreb daca le poti administra cind alaptezi?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related