luni, 18 februarie 2013

InstaLife Pictures

Ca sa ma anunte ca vine primavara, logodnicul meu mi-a adus lalele si frezii! il iubeeesc <3 p="">

La pick-up-pointul nostru Oriflame, ne-a fost trimis un imens poster cu Demi si gentile care pot fi si ale voastre, despre cum le puteti avea citit aici.

Fratele meu e student la medicina dentara, si cand ajungem in orasul natal face practica mereu, iar acum a facut si pe mine:)) Am vrut sa imi fac detartraj insa a zis ca am nevoie doar de periaj:)) in rest dintii mei sunt sanatosi, merci Manu!

De Valentine`s day am stras o fuga pana in Ungaria la Bekescsaba si nu am avut cum sa ratez magazinul meu preferat de acolo, Muller

Mi-am luat farduri si oja de la Catrice, essense si catrice sunt facute de catre aceeasi companie, daca nu stiati, insa catrice sunt mult mai bune calitativ, parerea mea... un ruj creion de la nyx, tus si paiete essence.
farduri catrice , looove

Ca tot ne pregatim de nunta, glumim mereu cand vedem poze legate de casatorie, mai in gluma mai in serios, poza e adevarata, nu?:))) (poza gasita pe facebook la Strictly Weddings)

Lui ii place Tom Ford, mie imi place cum miroase pe el:))

Cheers to a healthy life! Shake de Cioco de la Wellness by Oriflame

Sa aveti o saptama frumoasa!!!

Va pup,
L.


4 comentarii :

  1. Ahaaa! Deci acesta era secretul dintilor tai frumosi: practica stomatologica. ;))
    O saptamana frumoasa si tie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi plac pozele cu instagram.:)
    Chiar eram curioasa ce ti-ai luat de la Muller. Sa te bucuri de toate produsele si astept sa vad pe unghii oja de la Catrice:).

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related