miercuri, 13 februarie 2013

Program de bun venit Oriflame

Buna dragele mele,

Cu siguranta stiti deja ca lucrez cu produse Oriflame:) Am deja doi ani de cand ma ocup serios de treaba si iubesc ceea ce fac. Am vrut de foarte mult timp sa lamuresc aceasta situatie: In primul rand, oamenii sunt ingroziti si "traumatizati" din pacate, din alte parti,  de cuvantul "reprezentant" care nu este corect, cel putin in Oriflame. Nu am sa va vorbesc despre firma pentru ca probabil stiti teoria, daca nu lasati-mi un comentariu mai jos ca doriti sa fac un post dedicat micului istoric sau puteti citi putin aici.
 In primul rand oricine se inscrie online devine client direct! Adica iti comanzi orice produs doresti tu din catalog , doar pentru tine, si care iti ajunge in 3 zile la tine acasa sau la servici prin curier TNT. Nu este necesara plasarea catalogului din loc in loc daca nu iti face placere. Desi, comandarea online a produselor cosmetice este o placere, nu-i asa? Este la fel de simplu ca in orice alt loc, insa aici ai si beneficii, de care tu alegi daca doresti sa te bucuri!
Adica: Daca doresti sa iti comanzi de 50 de lei ai reducere 23%. Daca doresti sa comanzi peste 250 de lei ai 30% si daca doresti sa comanzi peste 500 de lei ai 40% reducere.
 Daca doresti doar un rimel, nicio problema il comanzi la pret de catalog! Nu exista comanda minima.
Nu esti obligata sa comanzi in fiecare luna, contul tau va fi activ inca un an de la ultima comanda:)
Si acum ma veti intreba, de ce sunt necesare datele din buletin? Deoarece in prima comanda, Oriflame trimite Starter kit, care contine si un contract prin care iti ofera 18 zile de credit, deci tu esti obligata doar sa iti achiti factura. Nu vrei sa trimiti? Nicio problema, vei plati ramburs doar.

Si pentru cei noi, Oriflame lanseaza in fiecare campanie un program de bun venit!
Set Swedish Spa Ulei pentru masaj si o crema de maini, parfum Enigma si O geanta pentru laptop Hollywood Glam by Demi Moore

cadourile se primesc in 3 comenzi, dupa plasarea aunei comenzi de 250 de lei in c3, c4 si c5.

Sunt curioasa, ce parere aveti??
L.

3 comentarii :

  1. cred ca ma voi intelege foarte bine cu oriflame spre deosebire de alte firme.mi-ar placea sa stiu insa daca ma pot dezvolta adica sa pot inscrie si alte persoane si sa devin lider sau ceva de genul.am mai vorbit si aseara pe fb dar nu mergea prea bine chatul.iti las id-ul asa putem comunica mai usor si ma poti indruma .te pup anca_nicoleta86

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Doresc sa stiu daca ai vazut noile culori din gama Lip Impact Crayon si vreau s aflu daca nuanta Intense Cherry este mata sau sidefata.
    Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related