marți, 26 februarie 2013

Review palete IQ Cosmetics

Buna dragelor,

Am testat produsele acestea cam 2 luni sa vad cum se comporta, iar acum pot sa va scriu recenzia pentru ele. Aceste palete au fost editie limitata la Bipa  la pretul de 6.99 euro fiecare. Acum se gasesc in aceleasi nuante doar ca in alt ambalaj. Eu le-am cumparat din Viena de Craciun cand am fost. 
Cand le-am vazut forma fardurilor am observat ca sunt copie dupa Givenchy Le Prisme care se vand la 56$ si din cate am vazut swatch-urile nici alea nu sunt super pigmentate...pacat...
In fine, sa va vorbesc despre acestea. IQ Cosmetics este o firma poloneza (la fel ca altele care ne plac : essence, catrice, inglot....) si se vand exclusiv in Bipa si Bipa Online (vezi link mai sus). 



  • Ambalajul lor este rezistent, plastic dur, se deschide usor, nu tebuie sa imi rup unghiile...capacul este transparent.

Sincer nu pot sa va spun cate grame au pentru ca nu scrie nicaieri aceasta informatie...dar pot sa va spun ca fardul este intr-o cantitate generoasa:)))
  • Textura fardurilor este una cremoasa.
  • Fardurile sunt sidefate, metalice
  • Sunt putin prafoase cele inchise datorita particulelor de sclipici, veti vedea mai jos swatch-urile. Culorile inchise au sclipici insa este fin, si deloc greoi, pentru un efect glam.

Blitz:
Fara Blitz.
Blitz
Fara Blitz.

Swatch-uri:
Nu imi pare rau ca le-am achizitionat, mi-am dorit ambele palete si le am acum:)

Sper ca v-am putut ajuta si daca aveti drumuri de la Austria incolo le puteti achizitiona:)

Va pup,
L.


8 comentarii :

  1. Foarte frumoase culorile si ce sa zic esti o norocoasa ca le ai si sigur te va ajuta sa faci machiaje superbe si de ce nu indraznete:p
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ...iar eu astept sa vad machiajele pe care le faci cu aceste paletute! pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata minunat paletutele.
    Sa le folosesti cu drag in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. I'm not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check back later on and see if the
    problem still exists.

    Feel free to visit my site - the best diet plan

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related