miercuri, 20 februarie 2013

Review Baton pentru conturul ochilor Oxygen Boost Oriflame

Buna tuturor,
E primul review pe care il fac la o crema de ochi si ma gandeam sa incep cu una potrivita sezonului rece care pe mine m-a ajutat si poate va va ajuta si pe voi. Este vorba despre Batonul pentru conturul ochilor cu oxigen de la Oriflame. 

Ambalajul este unul simplu si eficient, vine ambalat intr-o cutie pe care sunt notate detaliile produsului. Batonul este ambalat intr-un stick de plastic, cu doua capace, foarte usor de folosit si de pastrat.
Greutate: 6.5 g

Cine il poate folosi: Toate categoriile de varsta.

Codul produsului: 23773

Ce spune Oriflame: " Răcoreşte şi relaxează zona de contur a ochilor. Conţine cafeină cu efect decongestionant şi alge brune pentru un plus de oxigenare. Imediat după aplicare, conferă o senzaţie de prospeţime, de răcoare. "


Parerea mea: Mai foloseam creme de ochi insa de cele mai multe ori uitam sa le aplic, insa iarna aceasta am simtit intr-adevar cea mai mare nevoie a unei creme hidratante de ochi. Probabil stiti deja ca pielea dn jurul ochilor este cea mai subtire si sensibila, de aceea necesita o atentie mai deosebita. Mi-a fost foarte uscata pielea iarna aceasta mai ales dupa Brevoxyl si Epiduo, si nu mi-a placut deloc cum arata pielea din jurul ochilor. Evident am intrat in panica, dar mi-am cumparat o crema hidratanta pentru a-mi aduce pielea la normal...
Batonul este destul de mic, insa pentru o "cura" este suficient. Il aplic atat ziua cat si seara si se absoarbe repede in piele, nu trebuie asteptat decat 1 -2 minute. Cum scrie si pe cutie, ofera o senzatie de racorire, ceea ce imi face bine, mai ales dimineata. Este a doua oara cand imi cumpar batonul si cred ca am sa il mai cumpar si dupa ce il termin pe acesta. 
Algele brune reduc semnele trecerii timpului si ajuta la mentinerea elesticitatii pielii, plus ca s-a dovedit stiintific la  centrul Universitar de prevenire a cancerului din Ohio ca algele brune previn aparitia cancerului, asta doar asa ca o mica paranteza haha:))


Ca sa nu se usuce batonul, ambalajul are doua capace, unul care tine batonul acoperit si inca unul mare peste, cool nu?

Ingrediente: AQUA, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, GLYCERIN, PANTHENOL, CAFFEINE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PCA, UREA, ETHYLENE BRASSYLATE, TREHALOSE, LAMINARIA DIGITATA, POLYQUATERNIUM-51, COPPER ASPARTATE, MAGNESIUM ASPARTATE, MANGANESE ASPARTATE, ZINC ASPARTATE, TRIACETIN, BENZOIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CI 42090

Pro: -Hidrateaza
        -Racoreste
        -Contine antioxidanti

Contra: - as fi vrut sa fie mai mult produs.

Pret: 35 de lei standard, ~ 25-28 de lei la reducere.




4 comentarii :

  1. m-am invartit pe langa batonul asta de multe ori dar nu l-am cumparat.. :D
    probabil cand il mai vad in catalog o sa il iau sa il incerc.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tentant. :)
    Nu l-am incercat pana acum. Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related