miercuri, 27 februarie 2013

Feet up Foot Mask

Buna dragelor,

Cred ca acesta este primul si probabil si ultimul produs de picioare despre care am sa vorbesc. De ce? Sunt produse mult mai frumoase despre care sa vorbesc insa acesta este un "must" pentru mine si pentru oricine isi doreste picioare frumoase si trebuia sa scriu despre el. 
Acest rescue treatment este de la Oriflame si este preferatul meu, deja am terminat un borcanel si vi l-am aratat Aici.

Once you go Feetup you never go back:)

Ambalajul: Produsul vine intr-un borcanel de plastic si cu un capac de aluminiu, 100 ml

Cod produs 22689

Cum se foloseste: Se aplica pe calcai si pe talpa ca o crema normala peste noapte, NU  se spala, ea intra in piele. Nu trebuie aplicata zilnic, depinde de gradul de hidratare dorit. Optional puteti sa va puneti sosetutele pentru  hidratare mai intensa ( eu asa fac si dimineata ma trezesc cu picioare de bebelus)

Crema sau masca, cum doriti sa ii spuneti, are consistenta untului de corp, nu este o crema subtire, din cauza untului de shea si a cerii de albine . Are 25 % glicerina.  Se absoarbe rapid in piele. 

Are un miros placut, usor.

Pretul : La reducere este in jur de 16 ron iar la pret intreg 25. Mie mi se pare un pret excelent pentru ceea ce ofera si  este cea mai eficienta crema de picioare pentru mine.
O gasiti AICI.

Ingrediente: AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONE, PEG-100 STEARATE, MENTHOL, CERA ALBA, PARFUM, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, CARBOMER, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, XANTHAN GUM, BISABOLOL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN

Imi place ca Oriflame scrie toate detaliile si pe spatele cutiei.

Ati incercat-o? Daca nu o puteti comanda de AICI.

Va pup,
L
Nu uitati daca doriti sa ma contactati o puteti face pe e-mail: lorena.crai@gmail.com sau pe Facebook.

5 comentarii :

Related Posts

”related