luni, 21 iulie 2014

Transforma cosmeticele in bani!

Cine nu si-ar dori sa transforme cosmeticele in bani? Eu am ales sa nu lucrez intr-o banca sau intr-o institutie publica, nu pentru ca imi era mai simplu sau mai "la indemana" ci pentru simplu fapt ca eram independenta, fara sefi si cu o remuneratie mai mare. Era castigul meu muncit cinstit, corect fara pile si relatii. Un mediu placut parfumat care imi permite sa am mai mult timp liber pentru familie, pentru mine dar in acelasi timp munca a devenit o distractie serioasa. 
As minti spunand ca nu am momentele grele, stresante sau dificile, insa fiecare problema are la randul ei o rezolvare. 
Imi place mult ceea ce fac, insa, recunosc, mi-ar placea sa cunosc mai multe doamne/domnisoare cu aceeasi pasiune, ambitie si seriozitate de care dau eu dovada. Mi-ar placea ca oamenii sa fie mai deschisi la asemenea oportunitati care iti pot schimba viata in bine, si sa aibe curajul de a munci pentru visele lor si nu ale angajatorilor lor. 

Imi place sa ofer si cadouri insa daca oferi bani, persoana respectiva isi poate alege singura cadoul!! Oriflame a lansat un program de bun venit care se desfasoara pe parcursul a 5 campanii in care au ales sa renunte la cadourile in produse in schimbul unor vouchere in BANI!


Descoperă 3 paşi PENTRU A TRANSFORMA PRODUSELE COSMETICE ÎN BANI!

Pasul 1 

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris sau în campania imediat următoare.
În comanda în care ai îndeplinit condiţia vei primi un voucher în valoare de 25 lei de care vei beneficia la prima comandă din campania imediat următoare. Revino în campania următoare* pentru a beneficia de reducerea obţinută**! 

*De exemplu: ai îndeplinit condiţia în campania 10, primeşti voucherul în comanda în care ai îndeplinit condiţia, iar la prima comandă din campania 11 beneficiezi de reducerea de pe voucher. **Pentru a beneficia de reducerea obţinută, asigură-te că valoarea comenzii depăşeşte valoarea voucherului. 

Pasul 2 

Revino în campania imediat următoare celei în care ai intrat în Programul de bun venit şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). 
Realizezi astfel Pasul 2 din Programul de bun venit! În comanda în care ai îndeplinit condiţia, vei primi un voucher în valoare de 35 lei de care vei beneficia la prima comandă din campania imediat următoare. Revino în campania următoare* pentru a beneficia de reducerea obţinută**! 

*De exemplu: ai îndeplinit condiţia de la Pasul 2 în campania 11, primeşti voucherul în comanda în care ai îndeplinit condiţia, iar la prima comandă din campania 12 beneficiezi de reducerea de pe voucher. **Pentru a beneficia de reducerea obţinută, asigură-te că valoarea comenzii depăşeşte valoarea voucherului. 

Pasul 3

Rămâi alături de noi! În cea de-a treia campanie - începând de la cea în care ai plasat prima comandă, cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog). 
Realizezi astfel Pasul 3 din Programul de bun venit! În comanda în care ai îndeplinit condiţia vei primi un voucher în valoare de 50 lei de care vei beneficia la prima comandă din campania imediat următoare. Revino în campania următoare* pentru a beneficia de reducerea obţinută**! 


*De exemplu: ai îndeplinit condiţia în campania 10, primeşti voucherul în comanda în care ai îndeplinit condiţia, iar la prima comandă din campania 11 beneficiezi de reducerea de pe voucher. **Pentru a beneficia de reducerea obţinută, asigură-te că valoarea comenzii depăşeşte valoarea voucherului. *De exemplu: ai îndeplinit condiţia de la Pasul 3 în campania 12, primeşti voucherul în comanda în care ai îndeplinit condiţia, iar la prima comandă din campania 13 beneficiezi de reducerea de pe voucher. **Pentru a beneficia de reducerea obţinută, asigură-te că valoarea comenzii depăşeşte valoarea voucherului. 

Mai simplu: Te califici iar voucherul ti se va aplica in comanda urmatoare. Pe langa reducere!

Ce trebuie sa FACETI? Completati formularul si am sa va contactez in cel mai scurt timp!

Va pup,
L.



Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!


3 comentarii :

  1. Foarte interesanta aceasta idee a celor de la Oriflame. Din campania urmatoare ma inscriu si eu.! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, as dori sa ma inscriu si eu la tine in echipa. Eu m-am inscris odata la cineva dar nu mai stiu la cine. Am sunat la departamentul clienti si mi s-a spus ca ma pot inregistra din nou la altcineva in echipa. Am completat acel formular dar existend deja in sistem nu ii pot da "send".. Ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related