joi, 10 iulie 2014

Review Elf Make-up Haul

Acum cateva luni m-am decis si eu sa cumpar cateva produse Elf. Atunci fiind inca in Arad (sediul Elf se afla in Arad) mi-am zis sa vizitez si eu magazinul si sa vad produsele live. Am ramas si surprinsa sa aflu ca exact in acea zi aveau reduceri (yeey) si am decis sa imi cumpar cateva produse, dupa ce am incercat testerele.

Si mi-am ales asa: 2 pensule, 2 rujuri si 2 farduri.

 Am vrut neaparat small stippling brush (din gama studio) fiindca mare am 3 si vroiam neaparat si una mica.  Imi place foarte tare , nu lasa peri, a fost si ieftina. Per total, merita!

Mi-am mai cumparat din gama basic o pensula pentru pliul pleoapei, tesita, foarte fina din peri naturali pe care o iubiesc. E utila, versatila si nu isi pierde perii! O folosesc mai ales pentru pliul pleoapei sau pentru pleoapa inferioara.

Fradurile - mi-am ales 2 mini paletute Teal Dream si Pretty in Pink 

Teal Dream are niste nuante tare dragute, colorate pentru vara. L-am ales fiindca l-am mai vazut live la cineva si mi-a placut. Are o nuanta de alb, auriu, albastru si verde. Toate sunt satinate

Pretty in pink are o nuanta are o nuanta de crem, roz deschis, piersica si un  roz mai inchis. Toate sunt cu irizatii.

Ce imi place la ele este faptul ca sunt cremoase si destul de pigmentate, insa fara o baza buna, de preferabil cremoasa - lipicioasa nu veti fi multumite de aceste farduri. Au un pret minuscul, 9 ron, si toata lumea le lauda. Eu nu le-as mai cumpara. Este greu de lucrat cu ele. Sunt foarte prafoase, daca le amesteci parca iti dispare culoarea...uhm...nu sunt genul meu:)


Rujurile...Hmmm Sunt superbe!
Fac parte din gama Studio si sunt mate. Costa putin mai mult decat rujurile basic dar merita 22 ron.
Sunt cremoase, se intind bine. Cu un creion de buze sub ele, rezista si 3 ore. Dupa aceea incet, incet, culoarea se pierde.
Acestea le recomand!

Am nuantele:

Party in the Buff, un nude rozaliu superb !

Coral cutie, un portocaliu subtil, cu subtonuri rozalii, perfect pentru aceasta vara!

Ei? Ce spuneti? Ati incercat vre-un produs dintre cele enumerate mai sus?
Si mai vreau sa va mai intreb ceva. Care sunt produsele Elf care merita cumparate?

Va pup,
L.
*acest review nu este un advertorial si reprezinta parerea mea sincera asupra produselor




7 comentarii :

  1. Am si eu rujul coral, si inca 3 nuante si imi plac la fel de mult, desi nu sunt rezistente, arata si se simt minunat pe buze. Dar preferatele mele sunt blushurile din gama studio, sunt fenomenele, atât cele crema hd cât si cele pudră. Rezista peste 10 ore ambele formule si au niste nuante extraordinare, si mate si cu particule aurii. Am si 2 pensule, una pentru pudră(cu care animalic fondul de ten si blushul crema, de obicei) si cea pointed pentru aplicarea fondului de ten si sunt extraordinare, cu peri fini, desi si care nu cad.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am nici un produs ELF, insa as fi curioasa sa incerc. Mi-as lua in primul rand niste pensule si rujul nude pe care il ai si pe are l-am vazut in videoclipurile tale. Unde in Arad au sediul ?
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de bunatati, sa le folosesti cu placere! :D
    Hmm da fardurile nu sunt chiar cele mai bune. Rujurile ma tentează si pe mine, mai ales Coral Cutie, in ultima vreme am făcut o obsesie pentru nuanțele de corai/portocaliu.
    Dintre produsele folosite de mine mi-au placu asa:
    -primerul pentru ochi (nu intensifica cine stie ce nuantele dar mie mi-a rezistat machiajul si 15 ore iar pentru 9 lei ce poti sa ceri mai mult)
    -pudra de fata elf tone correcting powder (e geniala, face fata cu brio sebumului meu care acum vara o ia complet razna)
    -servetele matifiante
    - pensulele din ambele game, desi alea studio sunt mai bune
    Sii..cam atat. As fi avut mai multe lucruri daca si-ar alimenta si ei stocurile alea odata. De vreo doua luni astept sa le refaca...am vreo 12 produse pe lista si cred ca nici acum nu le gasesc pe toate..sau macar majoritatea :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Rujurile arata foaaaarte bine! :) îmi plac cel nude in special. Sa le folosești cu placere :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase produsele ce le-ai cumparat si mie imi plac produsele de la elf. Am avut si eu farduri din acestea, dar erau cu negru, gri, un alt gri mai inchis si alb si stiu ca mi-au placut mult. Si am mai avut un ruj mineral care a fost superb si ma insotea mereu :) Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related