marți, 22 iulie 2014

Review Astor Deluxe Bronzer

Ce produs ar trebui sa folosim cel mai mult vara? (in afara de protectie solara) Bronzerul. Va rog,  nu il confundati cu pudra pentru contur. Desi poate fi folosi si pe post de pudra de contur, rezultatul va fi unul mai discret, si nu la tinta deoarece bronzerul are rolul de a ne lasa fata sarutata de soare. Il puteti combina cu un blush discret sau sa il purtati pe post de blush. Eu prefer a doua varianta. 
 Am primit Bronzerul Astor de la Produse cosmetice.ro , v-am mai povestit despre site, v-am spus ca puteti gasi o varietate de branduri la preturi corecte . 

Produsul are un ambalaj frumos, elegant cu detalii de bronz si auriu. Il  veti putea folosi mult timp deoarece este un produs mare, cu o cantitate de 7 grame.


Ambalajul contine, pe langa pudra, si o pensula micuta ( cu care nu prea poti face o treaba eleganta) tocmai de aceea recomand sa aplicati produsul cu o pensula potrivita, una rotunjita sau unghiulara pentru un look elegant. 

Deasemenea, ambalajul vine prevazut si cu o oglinda pe spate. Mi-a luat ceva timp sa realizez ca e acolo, insa e foarte utila datorita faptului ca este destul de mare ( cat bronzerul)


Atentie sa nu aplicati prea mult produs! Riscati sa pareti "murdare".

Produsul este foarte pigmentat si putin prafos.
In cele 4 triunghiuri in tonuri de bronz se afla sclipiri aurii pentru un look luminos.

Are un pret mic - 29 de lei la reducere. 

Avand in vedere nuantele, l-as recomand persoanelor cu ten deschis, mediu, bronzat, insa nu persoanelor cu ten masliniu, fiindca nu v-ar valoriza tenul.


Per total este un produs bun si nu cred ca cineva va regreta daca il achizitioneaza!

Momentan , pe site-ul lor se gasesc o multime de produse la reducere. Va recomand sa aruncati o privire!

Va pup,
L.


*acest produs mi-a fost trimis spre testare insa parerea mea a ramas 100% sincera

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related