luni, 14 iulie 2014

Review Oriflame Giordani Gold Iconic Liquid Lipstick

Ati vazut rujurile lichide Iconic in ultimul Video de cumparaturi si de atunci am tot primit mesaje din partea voastra ca doriti sa vedeti cat mai repede parerea mea despre ele. Sper ca nu v-am tinut in suspans prea mult, insa am avut timp sa le testez suficient .

Sa incepem cu ambalajul - este foarte elegant si nu dezamageste niciodata. Vine ambalat in cutie aurie, iar recipientul este negru lucios cu detalii aurii. Foarte simplu si opulent in acelasi timp.



Gama contine 5 nuante, iar eu mi-am ales 3 dintre ele: 


Swatch in lumina naturala - in umbra- si in soare-  ceea ce vedeti in coltul din dreapta este pigmentul ce ramane dupa ce am sters rujul-asa ramane si pe buze


Aplicatorul este unul de gloss, din buretel, insa este taiat in asa fel incat sa se muleze pe forma buzelor si sa usureze aplicarea. La fel cum a fost precizat si in catalog, se aplica foarte usor, fara probleme.

Acum sa va spun cate ceva despre ele... m-a surprins foarte  tare faptul ca nuanta se schimba pe buzele mele. Toate deveneau rosiatice..chiar nu inteleg de ce..am aplicat pe buza curata, fara balsam. 

Un alt lucru care m-a surprins, este faptul ca nuanta de jos, Lucent Pink are niste particule de pigment mai puternic decat rujul care ar trebui sa fie o nuanta de corai... Puteti vedea in poza de mai jos cum arata scos din tub inainte sa isi schimbe culoare si cum s-a schimbat...


Rose petal ar trebui sa fie un ciclam rozaliu, puternic, numai bun pentru vara. Pe buzele mele arata asa: 
Am ramas dezamagita sa vad ca pe aplicator se vede o culoare si pe buze alta...


Singura nuanta care, intr-adevar se apropie de cum e pe aplicator este Rasberry Blush:

In concluzie:

-nuantele nu sunt prea pigmentate, sunt translucide, dupa cum puteti observa si in poze mi se vede nuanta buzelor mele..
-rezistenta: le-am aplicat cu 2 ore inainte sa mananc, iar dupa ce am mancat inca aveam gloss si buzele imi erau hidratate
-sunt hidratante din cauza uleiului de argan, acest efect intr-adevar rezista cam 3-4 ore pe buze, chiar daca dupa 4 ore, culoare nu mai este puternica
-se aplica usor, la mine nu s-au strans pe buze insa o cititoare mi-a zis ca ei da...
-pretul este de 22,99 ron, iar daca aveti cont de client direct beneficiati de reducere.


Daca va plac luciurile de buze sau rujurile discrete sunt produsele perfecte pentru voi. Daca doriti pigment puternic si de lunga durata va recomand sa va indreptati spre rujurile clasice Giordani Gold Iconic, acelea cu siguranta nu va vor dezamagi!

Va pup,
L.
*acest review nu este un advertorial si reprezinta parerea mea sincera asupra produselor









2 comentarii :

Related Posts

”related