miercuri, 9 iulie 2014

Review Bourjois Eye pearls 61 Creation

                Mi-am dorit sa incerc produsele Bourjois de cateva luni insa nu imi erau la indemana de cumparat. In oras nu se prea gasesc produse Bourjois insa ma bucur ca le pot comanda de pe internet prin intermediul site-ului  Produse Cosmetice. Imi place deasemenea sloganul lor "Orice ai nevoie" fiindca am gasit branduri si produse care nu le gasesti peste tot. M-am bucurat sa aflu ca au produse Nyx, No7, Gosh, Max Factor, Astor, produse profesionale de machiaj de la Make up Studio, Produse profesioanle pentru ingrijirea parului , simulte altele pe care va invit sa le descoperiti pe site-ul lor.

             Multa lume stie (sau nu) faptul ca Bourjois si Chanel sunt branduri surori, insa ce nu stie e ca Bourjois detine imperiul Chanel si nu invers. De aceea gasiti pe internet o multime de review-uri comparative intre produse/brand-uri. Unele produse sunt atata de asemanatoare inca nu iti vine sa platesti mai mult.

Azi insa va scriu despre fardurile-perluta de la Bourjois in nuanta 61 Creation. Deobicei aleg tonuri neutre, maronii, insa de data aceasta am optat pentru tonuri albastrui si gri.


Ambalajul e tare dragut si usor de folosit. M-a surprins prima data cantitatea fardurilor, mi s-au parut destul de micute, insa sunt suficiente pentru mult timp.

Paleta contine 5 farduri - satinate si mate.
Nuantele se aplica usor pe piele daca aveti o baza de pleoape sub ele. Altfel va va ingreuna putin munca. Fardurile sunt pigmentate insa daca doriti un look mai intins va recomand sa le folositi umede (pe pleoapa mobila si inferioara, nu in pliu!).
Sunt putin prafoase insa nimic grav!



Swatch-uri:
Preferatele mele sunt nuantele de albastru!



Ce spuneti? Ati mai incercat farduri Bourjois?

Va invit si pe pagina de Facebook a celor de la Produse cosmetice pentru a fi la curent cu noutatile, reducerile si concursurile active de la ei de pe pagina!

Va pup,
L.
*acest produs mi-a fost trimis spre testare insa parerea mea a ramas 100% sincera






2 comentarii :

  1. da, demult. arata bine,mersi pentru review.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fardurile nu sunt pasiunea mea dar machiajul natural alcatuit din fondul de ten, pudra matifianta, pudra bronzanta si putin rimel ma reprezinta. De la Bourjois am folosit anticearcanul si fondul de ten Healthy mix care sunt unele din produsele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related