marți, 1 iulie 2014

Parfumul Momentului: Imagination

Buna dragele mele,

     Azi la parfumul momentului aduc in fata noul parfum lansat de Oriflame, Imagination.  De fapt, este o apa de toaleta cu arome proaspete, florale, ideala pentru oricine doreste o aroma fresh, la indemana.



Dosarul parfumierului: Nadege Le Garlantezec

Poate pare ciudat, dar în lumea rarefiată a parfumierilor Nadej a intrat datorită lui Napoleon. „Mă plimbam cu părinții prin muzeul Versailles – muzeul aromelor uitate, unde am ascultat parfumul lui Napoleon. Anume atunci am hotărât, că vreau să devin parfumier” – își amintește ea.  Având deja o diplomă în biologie și chimie, Nadej  a învățat cunoștințele de bază în școala parfumierilor ISIPCA. Acum ea își termină studiile în compania Givaudan. Studiile ei au atins succese, în 2006, ea a primit Premiul tinerilor parfumieri datorită aromei sale pentru bărbați  Zingiber. Acum ea se inspiră din tot ce o înconjoară – frumusețea perfectă a naturii, amintirile din copilărie, lumi de vis de Tim Burton, sticluțe pentru parfum de epocă, și asta nu e tot.

Cele mai remarcabile realizări ale parfumierului:

Eutopie No 6 pentru  Eutopie

Series 4 - No.6 - Un Beaute Accidental - Vth Avenue Shoe Repair &
Nadege Le Garlantexec for Six Scents Parfums



Inspirația parfumierului:

Nadege Le Garlantezec a creat această aromă, petrecând timpul în locul ei preferat – grădina impresionistului Claude Monet din Giverny (Franța).

Creând propria sa compoziție aromată ea păstra în minte doua picturi preferare ale artistului „Femeia cu umbrelă” și „Nuferii”.

Din acest motive a  vrut să creeze un parfum pentru o tânără elegantă căreia îi place să se bucure de frumusețile naturii de primăvară.



Femeia în stil:

Ea iubește arta, expozițiile, natura – totul este perfect. Femeia în stil Imagination poate picta ambianța zilnică datorită activităților sale creative. Îi place să se relaxeze în natură, cu speranța de a face lumea mai bună. Stilul ei este destul de obișnuit la prima vedere, dar ea își poate decora ținuta cu elemente de pictură și artă. Această femeie se bucură de viață și are un talent unic de ași exprima emoțiile în lucrări.

Descrierea sticluței: aroma Imagination este închisă într-un flacon unic cu un desen elegant. Plante, fructe sau flori…ce vezi pe sticluță? Include fantezia, trezește-ți imaginația.

Decorează-ți masa de toaletă cu această mică operă de artă… nuanțe blânde, linii fluide – sticluță armonioasă pentru iubitoarele epocii romantismului, rafinamentului și picturii.

Ca si rezistenta, persista intre 4 si 6 ore, depinde de zi, insa fiind apa de toaleta nu rezista mai mult..



Descrierea aromei:

Tipul aromei: floral, verde, mosc

Note de  varf: pară, frunze de violete, piper roz.

Note de  mijloc: flori de pere, trandafir, nufăr.

Note de  baza: kashmeran, mosc, benzion din Laos.

Codul parfumului este 30122 si costa 55 ron la reducere.

Va tenteaza?

Va pup,
L.


*acest articol nu este un advertorial si reflecta parerea mea sincera

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

4 comentarii :

  1. Cred ca e minunat,mai ales daca e fresh :) Ador acest fel de parfumuri <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte tentanta, perfecta pentru vara. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumoase sunt imaginile..atat rafinament si delicatete..imi plac postarile tale..te invit pe blogul meu mi-ai face o mare placere sa ne urmarim reciproc..<3 te pup Mia
    www.myab.me

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related