luni, 23 iunie 2014

Tratament pentru unghii la voi acasa de la Rouge Boutique!

Am aflat de Rouge Boutique anul trecut, cand s-au lansat in Romania si au in portofoliu brand-ul Trind. Ma bucur sa vad ca firme conscarate si profesionale ne calca tara si putem sa le folosim, iar voi, prin intermediul nostru, al bloggerilor sa aflati de ele.

Trind este un brand consacrat si de incredere cunoscut in toata lumea specializat in produse pentru ingrijirea unghiilor cu o experienta de aproape 20 de ani. Gamele lor sunt disponibile in 28 de tari, printre care si Romania prin intermediul Rouge-Boutique.ro 


Eu am primit setul cu keratina care acum este disponibil pe site la oferta. la pretul de 75 de ron.


Unghiile mele in mare parte sunt sanatoase, insa unghiile de la degetele mari au o forma putin in valuri si atunci se crapa . Tratamentul de unghii il aplic seara, doar cand nu am oja pe unghii, altfel nu are efect. Am observat un luciu mai puternic dupa aplicare, probabil din cauza keratinei, iar in rest hidratare intensa. Cu siguranta merita cumparat! 

Lacul protector il folosesc pe post de baza. A prelungit "viata " ojei cu o zi - doua. Dar, aplicat deasupra oje ii da un luciu tare frumos, dar aveti grija fiindca nu e transparent. Are o usoara nuanta de ivoy. De aceea il aplic doar peste nuantele deschise, pastelate.

Mi-a protejat unghiile de oja colorata , in sensul ca patul unghiilor nu ramane patat, insa am o oja care N.Y.C. care pateaza orice, dupa ce testez si cu aceea revin cu pareri!



Daca ar fi sa modific ceva la ele ar fi periuta care este foarte subtire si capacul putin monoton, l-as face colorat! Oricum acest lucru este superficial! Nu afecteaza produsul !

Voi ati incercat produsele Trind? 

Daca apreciati produsele profesionale si doriti ingrijire de calitate la voi acasa, trebuie sa le incercati! Nu am nimic ce sa le reprosez!

Va pup,
L.


*produsele au fost trimise spre testare de la www.rouge-boutique.ro si reflecta parerea mea sincera




2 comentarii :

Related Posts

”related