marți, 24 iunie 2014

Review: Giordani Gold Invisible Touch Loose Powder

Ah, pudrele pulbere! Cine le-a inventat merita toata aprecierea noastra! Am renuntat sa ma intind dupa pudrele compacte de cand folosec pudrele libere din simplul motiv ca arata genial pe ten!

   In gama Giordani Gold de la Oriflame a mai existat pudra pulbere insa nu mi-a placut ambalajul (v-am vorbit despre ea aici) . Produsul despre care va vorbesc azi se numeste Giordani Gold invisible touch si vine sa completeze fondul de ten Invisible foundation despre care v-am vorbit aici.

Ambalajul clasic, tipic gamei, nici nu mai are nevoie de prezentare, nu?

Vine acompaniat de o pensula unghiulara minuscula, pe care firmele adora sa o includa in ambalaje...eu i-am gasit o intrebuintare realista si o folosesc pentru a fixa corectorul cu pudra GG sau pentru a pune pudra libera sub ochi cand imi machiez fata inaintea ochilor. 

Produsul in sine este excelent! Nu incarca tenul

Se adapteaza fondului de ten-nu ii schimba culoare

Totusi, nu as aplica pudra peste un fond de ten cu acoperire foarte mare cu finish pudrat fiindca rezultatul ar fi unul incarcat.

Oriflame mentioneaza in descrierea oficiala ca are mici particule iluminatoare. Exista dar sunt insesizabile, decat in lumina foarte puternica, naturala. Nu este ca si pudra Giorgio Armani pulbere care are particule iluminatoare mai mari.

Sa nu va sperie ideea de particule iluminatoare. O folosesc pentru tenul meu gras, iar aspectul final este mat

Textura este una fina, foarte moale si catifelata

Mi-a luat ceva timp sa descopar capacul rotativ care acopera capacul dozator. Daca nu vedeam intr-un clip la o rusoaica, pierdeam produs....

Produsul are 10 grame si la reducere costa aproximativ 40 de ron.La pret intreg 60 . Nu uitati ca la aceste preturi se mai acorda reducere de client direct!

In comparatie cu pudra libera Studio Artist este mai "grea" . Insa nu aveti cum sa exagerati cu ea...


Per total imi place si ma bucur ca Oriflame a lansat-o! O recomand!

Voi ati incercat-o?

Va pup,
L.


*acest articol nu este un advertorial si reflecta parerea mea sincera

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

6 comentarii :

  1. Am avut si eu pudra cu pensula si intr-adevar si eu ma gandeam tot timpul oare cum sa spal pensula ca sa nu stric nici produsul darrrr m-am dat batuta intr-un final si o foloseam aproape in fiecare zi pentru a o termina..dar nu am reusit pentru ca tine foarte mult. Este cel mai naturala pudra pe care am folosito pana acum,mi-a placut si sunt sigura ca am sa o cumpar si pe cea careia i-ai facut review acum arata foarte bine si ambalajul se vede ca este de calitate. te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a placut aceea ft ft mult. intr-adevar finish natural si matifia mult timp tenul. dar totusi o prefer pe aceasta din cauza ambalajului. te pup

      Ștergere
  2. Pare interesant.Pupici

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, vroiam sa stiu cum se comporta aceasta pudra cand sunt facute fotografii cu blitz? Sper ca nu am trimis mesajul de mai multe ori.iti multumesc :*.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! nu se vede alb daca am inteles bine intrebarea. totul pare natural si airbrushed. te pup!

      Ștergere
    2. Multumesc, asta imi doream sa aud.te pup

      Ștergere

Related Posts

”related