marți, 3 iunie 2014

Review Giordani Gold Invisible foundation

Buna dragelor,

      Am lipsit o saptamana din cauza job-ului, insa daca ma urmariti pe facebook si instagram stiti asta deja...azi, recuperez si cu postarile si cu clipurile pentru voi!
   
    Produsul despre care va vorbesc azi este cel mai nou Fond de ten lansat de catre Oriflame in gama de lux Giordani Gold. 
    Ambalajul este foarte elegant, pastrand nuantele brandului - auriu, negru si crem. Produsul vine intr-o sticluta opaca cu pompita care se blocheaza atunci cand il luati cu voi in geanta, astfel evitati eventualele scurgeri nedorite.
   Sincer nu aveam mai asteptari de la acest fond de ten, fiindca in general fondurile de ten din aceasta gama nu imi indeplinesc nevoile tenului meu, adica acoperire cel putin medie. Oricum eu sunt de parere ca mai bine ai asteptari realiste sau mai putin optimiste de la un produs, pentru ca apoi sa te lase wow...decat sa ai asteptari suprarealiste si sa ramai dezamagita.  

Asa am ramas eu placut surprinsa de acest fond de ten!  Este perfect pentru tenul meu, are acoperire medie, insa daca mai insist cu pensula are acoperire mare. 

Acopera foarte bine imperfectiunile si uniformizeaza nuanta tenului.

Textura fondului de ten este una matasoasa, fina si foarte lejera, nu mi-a incarcat tenul deloc. 

Rezista la transfer chiar daca nu cu brio, mi-a lasat urme pe telefon insa pe haine nu.

Chiar daca are "Hydration System" pentru mentinerea hidratarii pielii nu mi-a ingrasat tenul. Mie mi se aseaza mat pe ten deloc lucios cum e Ecobeauty. 

Dupa 6 ore doar zona T a avut nevoie de retusarea pudrei in rest a ramas intact. Daca aveti tenul uscat cu siguranta nu veti avea aceasta problema. 


Aici am aplicat fondul de ten peste tusul Giordani Gold Calligraphy. Nu mai trebuie sa spun nimic. Poza vorbeste de la sine:



Swatch pe frunte:

Per total sunt foarte multumita si cu siguranta am sa il cumpar din nou!
Acum il gasiti la reducere la 35 de ron. Daca sunteti client direct beneficiati si de reducere suplimentara. Detalii aici.

Va pup,
L.

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!

6 comentarii :

Related Posts

”related