joi, 26 iunie 2014

Review: Sleek Oh So Special

Produsele Sleek au cunoscut notorietatea acum 2-3 ani, cand blogurile vorbeau despre ele si erau foarte laudate. Acum 2 ani mi-am cumparat si eu aceasta paleta. Atunci , ca si acum, erau o multime de palete pentru toate gusturile, insa cautam una versatila, cu care sa pot realiza machiaje pentru orice ocazie. Si am ales bine.


Ambalajul este exact ca si denumirea firmei - elegant, neted, glossy. Vine la "pachet" cu o pensula cu doua capete de buretei, pe care nu ii folosesc.


Culorile sunt excelent combinate in aceasta paleta, neutre, mate, si inchise.

Textura este cremoasa, sunt putin (foarte putin) prafoase, insa nu gasesc asta a fi o problema avand in vedere ca sunt foarte pigmentate.

Cea mai folosita nuanta e cea de culoarea pielii pe care o folosesc mereu pentru a ilumina arcada. E perfecta!

Nuantele de maro sunt perfecte ca si culori de tranzitie, cele roz-mat fac machiajele diafane, iar nuantele roz-sidefat sunt geniale! Nu am mai vazut un roz atat de deosebit. 

Recent mi-am cumparat o noua paleta sleek si mai planuiesc inca una, insa tot aceasta ramane preferata mea!

Swatch-uri

Toata gama Sleek o gasiti in Romania pe diferite site-uri online. 

Care e paleta  voastra Sleek preferata?

Va pup,
L.


*acest articol nu este un advertorial si reflecta parerea mea sincera





3 comentarii :

  1. si eu ador palete sleek, am asta, Oh so special, Sparkle 2, Respect, Au Naturel si Vintage Romance dar tot Oh so special e preferata mea, pur si simplu creezi cele mai frumoase machiaje cu ea, de zi si de seara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia aştept să mi-o iau şi eu, imediat ce mai termin din ce folosesc acum! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. te rog frumos spune-mi si mie cum se numesc paletele tale? planuiesc de ceva vreme sa imi cumpar si eu 2 si nu stiu la care sa ma hotarasc. imi plac tare mult ale tale

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related