luni, 23 iunie 2014

Gimnastica acasa

Buna dragele mele,

Stiti ca eu sustin un mod de viata sanatos, astfel incat acum cateva luni mi-am cumparat o saltea si un inel pentru exercitii. Nu merg la sala fiindca nu ma pasioneaza si nu imi place, de aceea am vrut sa fac acasa exercitii pentru ceea ce doresc eu sa dezvolt la mine. 

Incerc sa mananc cat mai sanatos si diversificat, chiar daca mai dau iama in dulciuri cateodata.:))

Deci, ce mi-am cumparat. Saltea pentru Yoga la 75 de ron (pret intreg - cod 27445) si un inel pentru exercitii ( cod 27444) la acelasi pret. Eu le-am cumparat cu reducere si am ajuns undeva la suma de 100 de ron max. Foarte rezonabil pentru aceste 2 produse, zic eu.

Inelul se foloseste pentru dezvoltarea musculaturii mainilor. Il strangi cu palmele ( nu e chiar usor) sau intre genunchi - pentru exercitii.

Salteaua este foarte comoda si nu ma deranjeaza nici cand o pun pe gresie! Ca si dimensiuni are 170 cm lungime si 60 cm latime. 


Va las cu exercitiile mele preferate! (poza via Pinteterest)

Voi aveti saltea si inel? Preferati salteaua acasa sau mersul la sala?

Va pup,
L.


*acest articol nu este un advertorial si reflecta parerea mea sincera

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!


4 comentarii :

  1. Foarte tare:) vad ca Oriflame ne ofera din ce in ce mai multe produse benefice pentru sanatetate. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu m-am prins la ce anume foloseste acel inel :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa il strangi cu mainile si sa iti dezvolti musculatura mainilor si intre genunchi se mai poate pune pentru exercitii, vezi am uitat sa scriu:))

      Ștergere
  3. Acasa nu imi place sa fac exercitii singura :( Nu am rabdare si ma satur repede. La sala parca ma simt mai motivata :D; in schimb, la sala nu prea mai am chef si timp sa ajung :)). Dupa servici abia astept sa fiu odata acasa, nu sa imi mai iau rucsacul si sa merg la sala. Ar trebui sa ma apuc sa fac si eu ceva miscare chiar daca de una singura, in camera :P. Intr-o perioada urmaream si faceam gimnastica cu ajutorul unui program pe YT :P Mie mi-ar trebui inelul acela :D <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related