marți, 26 noiembrie 2013

Video: Client direct sau reprezentant Oriflame? Va lamuresc!

Buna,

Am filmat acest clip cu dorinta de a lamuri un segment din persoanele care ma urmaresc si care sunt interesate de Oriflame. Am incercat sa ma fac inteleasa deoarece multe dintre voi nu cunoasteti situatia, despre ce este vorba sau stiti din povesti.

Administrez un site www.lori-flame.ro si o echipa de clienti directi si sponsori la randul lor , care s-a marit in timp, si impreuna crestem.

In timp, pe pagina de facebook a blogului si pe canalul de YouTube am intalnit fete minunate care au decis sa mi se alature si pe care le-am ajutat cu tot e a putut. Imi place ceea ce fac, si nu am sa renunt daca ma ajuta Dumnezeu sa continui si sa fie cel putin la fel de bine.

       

Programul de bun venit:

Ce am punctat in clip:

  • noi ne numim clienti directi dar daca voi doriti sa va numiti reprezentant, e alegerea voastra
  • nu aveti nicio obligatie in legatura cu contul vostru sau comenzile care le plasati
  • daca doriti sa participati la programul de bun venit, program de loialitate sau sa beneficiati de reduceri doar atunci sunt sume fixe de plasat.
  • comenzile se plaseaza online si sunt livrate prin Fan Curier in 2-3 zile contra unei taxe unice de 7 ron
  • comenzile pot ajunge si la un Pick Up Point Oriflame din orasul vostru, astfel nu veti plati taxa de livrare

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Pentru a va face un cont si pentru a va ajuta personal va rog sa dati click aici.

Pentru alte intrebari si lamuriri va rog nu ezitati sa ma contactati aici pe email sau pe facebook.


Va pup,
L.



7 comentarii :

  1. Buna Lori, multumesc mult ptr clip si pentru toate explicatiile..eu personal caut de cateva luni la mine in oras (Mangalia, Ct ) pe cineva de la care sa imi pot comanda ceva de la oriflame, pe aici nu e asa populara ca Avon..eu am fost reprezentat Avon dar nu imi placea ca eram mereu stresata ca de ce nu faci comanda de atat, ca fa si campania asta ca uite asa asa..dar faza era ca nu imi permiteam eu personal sa comand lucruri de care nu aveam nevoie doar ca sa am acolo o comanda plasata..o sa imi fac cont la tine pe site, e o idee foarte buna asa, sa avem posibilitatea de a ne comanda cand vrem de cat vrem, te pup si imi plac foarte mult clipurile si postarile tale

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello...multumesc pt clip..chiar ai explicat super ok cum functioneaza treaba si eu cred ca a inteles toata lumea. Pe mine una, oricum m-ai "luminat", adica chiar am inteles ce inseamna fiecare lucru in parte.
    Ai putea sa faci un video cu make-up folosind doar produse Oriflame..parerea mea.
    te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna :) multumesc mult de clip . chiar imi este folositor . am si eu o intrebare ... in cazul in care sunt client pot primi si un catalog ... te roggg :) te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related