marți, 26 noiembrie 2013

Review Apidermin

Buna tuturor!

Va povesteam acum o luna ca paticip la campania "Imi voi rasfata apicosmetic parul" lansata de Complexul  Apicol Veceslav Harnaj.
Am primit spre testare 2 mostre ale produselor din gama Apidermin o masca regeneranta pentru par Apidermin si un balsam din aceeasi gama.

In momentul in care scriu postarea deja am terminat masca, iar balsamul va fi gata la urmatoarea spalare.
Eu de regula nu folosesc, balsam ci doar masca . Avand parul gras la radacina si foarte uscat la varfuri folosesc masca de la jumatatea parului in jos, deoarece balsamul nu trebuie aplicat de la radacina pana la varfuri in cazul parului gras.
Oricum, balsamul l-am folosit pe post de tratament inainte de a ma spala. Mi-am prins parul intr-o coada si
am aplicat balsamul pe toata lungimea cozii. L-am lasat sa isi faca efectul dupa care m-am spalat normal, si dupa am aplicat masca.
Gama Apidermin contine vitamine, enzime si proteine care ajuta la regenerarea, revitalizarea si remineralizarea parului. 
Contine deasemenea si laptisor de masca si bio keratina. Inca nu am incercat keratina lichida insa pot sa spunca am auzit doar lucruri bune despre dansa.

Oricum, pe parul meu , dupa acest tratament am observat asa: 
  • Hidratare foarte buna
  • Par extra fin si moale
  • Parfum in par proaspat, a flori si miere, un deliciu!
  • Varfuri sanatoase
Produsele full size care costa asa:  masca 14.37 ron iar balsamul 11.88 ron. Eu cred ca as achizitiona doar masca, deoarece are un efect mult mai puternic decat balsamul.


Voi ce ati incercat din noutatile apicosmetice?

Va pup,
L.


Un comentariu :

  1. Super.. Nu am incercat, dar tocmai cautam o masca de par buna :D

    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related