sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Golden Rose Haul Urias + Review

Buna fetelor!

Azi va arat produsele de la Golden Rose Romania pe care le-am primit spre testare si despre care am sa va povestesc in cele ce urmeaza parerea mea despre ele.
Primele mele produse Golden Rose au fost niste oje, insa nicidecum nu am stiut ca au o gama atata de vasta de produse cosmetice. Am ramas placut surprinsa de calitatea si gamele lor variate, organizate foarte bine la ei pe site.
Nu confundati Golden Rose cu Ruby Rose, aceea e cu totul alta mancare de peste. Am aflat prima data despre fardurile lor de la domnisoara din Moldova care folosea fardurile in tutoriale, iar acum ma bucur ca ne putem si noi bucura de ele. Au deasemenea o pagina de Facebook bine pusa la punct, va invit sa o vedeti aici.
Acolo gasiti si magazinele partenere  din toata tara unde se gasesc standuri cu toate produsele lor, inclusiv de machiaj. Asa ca, intrati acolo sa verificati unde este un magazin in orasul vostru!

Astea fiind spuse, sa trecem la pareri:

Toate au venit foarte bine impachetate si frumos sigilate. Imi place mult faptul ca produsele vin in cutii. Stiti ca apreciez acest lucru:)


Prima la inaintare este paleta Profesionala cu 5 culori. Au cateva selectii de culori, insa am vrut neaparat aceasta datorita nuantei de roz, si bine am facut ca am ales-o!
Sunt foarte putin prafoase, si foarte pigmentate! 
Vedeti swatch-uri mai jos:

Am primit si un catalog si un pix (hehe) cu produsele lor si vreau sa va spun ca imi plac la nebunie machiajele din catalog. Tocmai de aceea am vrut sa pozez produsele cu ele!
*fardurile sunt aplicate pe piele direct fara fond de ten sau primer*


Cand am vauzt prima data ambalajul si periuta la Acest rimel Sexy Black, am zis, "al meu va fi":)) haha serios nu am rezistat.
Are catifea !! Foarte sexy si elegant, intr-adevar!
Periuta e super interesanta si usor de folosit, chiar daca nu pare:))
Rimelul este rezistent, si nu cade nimic de pe gene la sfarsitul zilei.
Nu are un efect wow de volum, dar periaza frumos genele si le separa fara a le cocolosa.


Am primit deasemenea si un tus si un creion negru. Eu am ales nuantele insa sa stiti ca mai sunt si altele.
Tusul este tip carioca insa are  periuta mia lunga decat a altora de genul lui, iar varful este mai mult, ceea ce e un avantaj. Se muleaza mai usor, nefiind atat de rigid...
Foarte pigmentat insa nu rezista daca lacrimati, eu am probleme la ochiul drept, care atunci cand bate vantul se incapataneaza sa lacrimeze...nu stiu de ce:(
Creionul in schimb este singurul care nu imi place. Este pigmentat insa este foarte tare. Nu zgarie, insa trebuie sa apesi ca sa se vada nuanta...
swatch:
cele doua de jos sunt creionul si restul tusul!

Obsesia mea. Rujurile:
Am ales o nuanta de roz si un tus la fel de roz. Ambele au vitamina e si ma bucur, mai ales ca vine iarna, inclusiv buzele trebuiesc hidratate!
Glosul are gust de capsuni si are o sclipire discreta nimic deranjant...
Rujul este mat si putin hidratant. Foarte pigmentat si rezistent! Chiar am ramas placut surprinsa. Sunt pretentioasa la rujuri, insa acesta merita avut in colectie!


swatch:



Fond de ten Satin Smooth Fluid in nuanta 23 , tot cu vitamina e. Are o acoperire medie insa in 2 aplicari asigura o acoperire mare. Rezistent insa nu si la transfer pe telefon. 
Un plus este faptul ca are factor de protectie.
Se intinde bine si nu pateaza fata.
Mi-am nimerit nuanta perfect! me happy


O alta gama care m-a surprins a fost cea minerala. Mi-am ales 2 Terracota mineral powder . Mai bine zis 3. Veti vedea mai jos de ce.

nuantele:

Priviti minunatiile! 
pudra minerala are 2 parti. Una mata si una sidefata. Nu pot folosi cea mata ca si pudra de fixare deoarece mie imi e prea inchisa insa e o pudra de contur excelenta.
Cealalta parte este un iluminator discret insa isi face treaba foarte bine.
Ambele sunt prafoase dar asa sunt produsele minerale. Si MSF meu de la MAC e la fel . Foarte prafos, insa excelent pe ten.


Swatch la Mineral Terracota powder:
Swatch la Terracota stardust!

Ce parere aveti? Care va tenteaza cel mai mult? 

Va pup,
L.






16 comentarii :

  1. Sunt innebunita dupe tus.. Are forma pe car o caut eu ! :D


    App, cuum de ai primit produsele spre testare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi place mult tusul. iar in legatura cu produsele...fac blogging de 2 ani.pup

      Ștergere
  2. Foarte folositor acest post! Treci si pe la mine :) http://andreeasmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de bunataturi ai primit :) imi plac foarte mult fardurile din paletuta si pigmentatia dar si culorile sunt foarte interesante si dragute. Iar periuta de la mascara Sexy Black si pe mine m-a tentat de cand am vazut-o pe site de aceea eram curioasa de ea cum e :D
    Sa le folosesti pe toate cu mare placere :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase! sa le folesesti cu placere! nici eu nu stiam ca au atat de multe produse, pana acum am fost doar placut impresiunata de oje, dar as incerca cu mare placere tusul de ochi si rujurile :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu de ce..dar de multe ori nu iti pot vedea pozele din articole :) sunt singura care pateste asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm, nu stiu...ce conexiune la net ai? cablu sau stick? poate se incarca mai greu...incearca sa ii dai refresh si daca se mai intampla please tell:*

      Ștergere
  6. Toate arata excelent.
    Sa le folosesti cu placere.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. C bine arata blushurile. Rujurile mie mi s-au parut apa de ploaie. :-| deloc pigmentate...te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related