miercuri, 22 mai 2019

Noutati de la Barza #vineBarza

Am primit un colet surpriza prin care am fost anuntata ca Barza , brandul Barza , implineste 25 de ani de cand a lansat testul de sarcina Barza . 
Cu siguranta unele dintre voi cunoasteti testul de sarcina Barza , daca nu l-ati folosit sigur l-ati vazut pe rafturi . Eu pe langa test  , am primit si alte teste si produse noi cu care am facut cunostinta si ma bucur sa vi le arat si voua !

Testul de sarcina  este cel ultransensibil , adica foarte precis si depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de data probabila a următoarei menstruatii .  


Un produs nou pentru mine este Barza Intim - plasturi impotriva durerilor menstruale . Am incercat pana acum doar produse asiatice si au fost eficiente dar pentru putin timp . Sunt curioasa de acestea mai ales ca sunt la pret bun si sunt romanesti !

Un al produs nou de la ei sunt servetele intime cu bicarbonat de sodiu . Sunt moi , blande si ma bucur sa le am . 

De anul trecut am observat o multime de teste noi lansate de catre ei si am primit 2 noutati - test pentru ovulatie si test din gama Veneris . Noul lor brand care ofera teste rapide pentru diferite boli si boli venerice . 

Testulul de ovulatie depisteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina , pentru a afla care este cea mai buna perioada în care puteti ramane insarcinata. 

Testul Veneris de Ph pentru infectii vaginale depisteaza rapid o infectie vaginala prin masurarea pH-ului vagina ; un vagin sanatos este usor acid cu pH intre 3.8 – 4.5, valori mai mari indica o infectie.


Daca v-am facut curioase , testele sunt disponibile in farmacii , supermarketuri si desigur online. 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related