joi, 23 mai 2019

Noutati Gerovital Men - produse dedicate barbatilor


Azi nu e despre produsele mele , ci despre produsele lui ! Gerovital a lansat gama Gerovital Men si aici au lansat si primele produse romanesti pentru barbati sub forma de fiole . Daca nu ati vazut reclama la TV va zic eu ca imaginea acestei game este Horia Tecau , tenismenul nostru premiat .




Prima vedeta a liniei Gerovital Men este setul de Fiole cu acid hialuronic 5% pentru bărbați, care cresc rezistenta, elasticitatea si nivelul de hidratare al pielii, datorita combinatiei de principii active si a doua tipuri de acid hialuronic. Serul este conceput intr-o formula si concentratie specifica pielii bărbatilor, diminuand efectele neplacute ale bărbieritului zilnic si revitalizand tenul. 

Pe langa fiolele pentru ten , ei au mai lansat si un tratamentul intensiv impotriva caderii parului sub forma de fiole Gerovital Men  Redensylul actioneaza asupra cauzelor caderii parului, Glicina mareste rezistenta firului de par, iar Procapilul, Biocapigenul si Vitaminele din grupa B reduc sebumul si matreata, lasand parul dens si matasos.

Acidul hialuronic este recunoscut pentru beneficiile de hidratare, vitalitate si tonifiere. Astfel, a fost lansata Crema antirid cu acid hiarulonic pentru restabilirea tonusului pierdut. Ridurile fine sunt diminuate datorita combinatiei de Ion-Moistᵀᴹ4Men si a doua tipuri de acid hialuronic, Vitamina E avand rolul de a proteja fibrele de colagen si elastina din piele.



Alte produse din gama sunt : Samponul Anticadere cu efect de intarziere a imbatranirii si atrofierii radacinii firelor de par.
 Samponul Antimatreata cu actiune antimicotica , eliminand matreata, roseata si usturimea scalpului.
 Samponul pentru utilizare zilnica , cu acțiune delicata si efect reparator, potrivit persoanelor care au nevoie de spalari zilnice ale parului.
Gelurile de dus 3 in 1 sunt destinate curatarii fetei, corpului si parului, avand un efect usor racoritor si energizant. 
 Deodorantele Antiperspirant Gerovital Men, fara alcool au parfumuri masculine persistente. 
 În funcție de nevoile specifice tenului, Spuma de Ras îmbogățită cu extract vegetal de Boswelliam Serrata și Pantenol aderă perfect la piele, inmuind barba si asigurand un barbierit total, fara iritatii. Pentru pielea sensibila, Spuma de ras Sensitive este creata special pentru a calma, a ingriji si a proteja in timpul barbieritului. 
Noile produse Gerovital Men sunt disponibile in toate magazinele de brand Gerovital si Farmec, pe magazinul online www.farmec.ro, pe marketplace-ul Emag.ro, in farmacii, supermarketuri si în magazinele din comertul traditional. 
In fiecare zi pe farmec.ro gasiti produse la oferte speciale !

Ce ati notat pe lista de cumparaturi pentru jumatatea voastra ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP


Un comentariu :

Related Posts

”related