marți, 30 aprilie 2019

Ingrijirea tenului cu laboratoruldecosmetice.ro

Bun gasit dragile mele , azi am pentru voi un review la cateva produse organice , create in Romania -  primite de la Laboratorul de Cosmetice
Ati cumparat vreodata creme , lotiuni , sampoane preparate in farmacii ?
Eu am cumparat produse tot pentru acnee mai demult , cand situatia era mai grava , insa sa stiti ca este foarte greu sa gasesti o farmacie care sa aibe si un laborator specializat pentru prepararea retetelor cu traditie .

Am aflat recent de aceasta farmacie din Bucuresti care are un site de unde oricine poate cumpara aceste produse create de farmacisti pentru diferite intrebuintari  direct la ei acasa. 

Asa mi-am ales eu un gel de spalat pentru acnee si o masca neagra pentru cosuri si puncte negre . Am primit deasemenea si o mostra de crema pentru ochi de care am fost incantata . 


Gelul de spalat mi-a placut din prima fiindca are pompita ! Un mare plus din partea mea ! 
Apoi , mi-a placut textura usoara de gel si faptul ca se transforma in spuma , o spuma moale , usoara , fara miros care indeparteaza foarte bine inclusiv si machiajul !! un alt factor care mi-a placut mult , mai ales ca nici nu usuca tenul !
Nu contine parfum sau silicon , si este un produs certificat organic ! 
Marine-Z este ingredientul principal care cresterea Stafilococului Aureu si a bacteriei cauzatoare de acnee P. Acnes . 
Regleaza sebumul si pastreaza tenul curat , fara puncte negre. 

Masca Negruta  are o textura densa , se aplica cu o spatula pentru masca . 
Initial am crezut ca se va usca si se va exfolia , dar pana la urma am observat ca nu se usuca si se incalzeste pe ten . Am mai avut un produs asemanator doar din cosmetica koreana .
Dupa 15 minute de mascat , am indepartat masca prin miscari circulare avand si un efect de gomaj . 

Contine caolin , carbune si amla .

Crema de ochi nu am gasit-o pe site , dar va spun ca e perfecta pentru mine . Are o textura de crema lejera, usoara , deloc lipicioasa care intra repede in piele si ti-e mai mare dragul sa o aplici . 


Ce ati pus pe wish list de la Laboratorul de Cosmetice  ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

Related Posts

”related