luni, 17 august 2015

Video: 10 lucruri de la Farmec de care ai nevoie ca sa supravietuiesti vara aceasta

Buna frumoasele mele,

Provocarea verii a venit de la cel mai iubit brand de beauty romanesc - Farmec. Ne-a convocat sa povestim despre 5 produse indispensabile pentru luna August. Eu, de felul meu suntmai cu mot asa ca va prezint 10, sper sa nu fie cu suparare...

In primul randam mentionat apa, care trebuie bauta in cantitati mari, nici macar nu mai trebuia sa mentionez, dar, nici eu nu beau indeajuns, asa ca , poate daca am zis pe YouTube asta ma apuc si eu sa beau mai cu spor apa...

Apoi, deodorantul ...sa nu mai zic de gel de dus, dar nu aveam de la Farmec, next time.

Ingrijire delicata a picioarelor - benzi depilatoate cu argan si crema hidratanta deodoranta - asta e pentru fetele mai lenese , asa ca si mine, sau - multitasking cum imi place mi se spun, care iubesc produsele 2 in 1. Merita!

Crema cu protectie solara - cele noi de la Gerovital H3 sunt produse dermatocosmetice si le gasiti exclusiv in farmacii.

Exfoliant enzimatic - nici vara nu am scapat de cosuri, iar umiditatea si caldura ( si faptul ca nu beau destula apa) imi usuca tenul iar cosurile imi lasa urme... am fost placut impresionata de acest produs must-have pentru tenul gras, ste foarte bland in exfoliere, lasa tenul foarte fin si hidratant - mai multe am zis despre el in video.

Crema matifianta Gerovital H3 - cum sa lipseasca asa ceva? este sora mai mare si mai avansata a cremei Gerovital happiness, cu afine care si aceea e foarte buna dar pentru un ten mixt . Foarte eficienta si placuta sub machiaj. Imi place si o recomand!!

Sampon hidratant pentru par fin cu argan - O bunatate de sampon care hidrateaza parul nostru uscat si ars de la soare. Chiar daca ingrijim corpul , tenul , unghiile trebui sa nu uitam de par . Si el se deshidrateaza si apar varfurile uscate. Recomand acest sampon cu argan - uleiul momentului!

Parfum Irresistible Woman - vara se poarta parfumurile dulci, seducatoare, sexy  - acest parfum le cuprinde pe toate. Este un parfum suportabil de dulce . Nu cred ca i se va face rau nimanui, s se pastreaza mult timp la mine pe piele!
Mandra ca avem un astfel de parfum national!! Bravo Farmec!


                   

Voi ce produse ati folosit de la Farmec in aceasta vara?!?!

Kisses,
L.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related