marți, 6 ianuarie 2015

Video: Tehnica de conturare si iluminate a fetei cu produse crema

Buna dragile mele,

Ne intoarcem la vechile bune obiceiuri iar publicarea clipurilor intra in ritm normal, deci marti si vineri.  Primul clip din acest an trebuie sa apara mai repede insa cum nu am avut nici putere nici timp s-a decalat putin apartia lui. Sper totusi sa va placa si sa il gasiti util.
Tehnica de conturare a fetei a fost boom-ul anului 2014 mai mult peste hotare decat la noi, fiindca la noi totul e mai lent. Insa nu si pentru cunoscatoarele din domeniu care au apreciat si pus in practica tot ce se invata in America, Brazilia sau in Tarile Arabe.
Totodata aceasta metoda a fost cea mai mediatizata datorita lui Kim Kardashian , care a postat o poza in timp ce make-up artistul ei o machia.

Trebuie sa mentionez ca imi place aceasta tehnica, o folosesc la anumite cliente doar, si o recomand mai mult pentru un look de seara sau pentru mirese, nicidecum pentru domnisoare de 16-18 ani, ok?

Nu este pentru oricine si daca nu este executata frumos, cum scrie in cartea lui Scott Barnes, rezultatul va fi unul dezastruos!!
Acestea fiind spuse, haideti sa vedeti clipul cu defect...YouTube s-a hotarat sa imi dea crop la video si sa nu apara pe tot ecranul, am incercat toate metodele posibile sa isi revina insa am zis ca il public asa momentan iar daca nu, am sa il reuplodez in viitor.

Sper sa va placa !!



      

Ce parere aveti? 

Kisses,

L


3 comentarii :

  1. ma bucur tare mult ca ai precizat de la inceput ca nu e pentru zi de zi, stiu foarte multe fete care fac chestia asta zilnic fiindca asa vad la beautygurus de pe yt. :** eu am fata rotunda si as avea nevoie de un astfel de contur la oacazii speciale, insa sincer, mi se pare prea artificial, asa ca prefer sa fiu mai rotunda decat cu o masca.

    RăspundețiȘtergere
  2. intr'adevar a fost mare valva anul ce tocmai a trecut cu aceasta tehnica. mie imi place mai mult conturarea cu ajutorul produselor de tip pudra pt ca mi se pare mai usor de lucrat cu ele. te pup si la multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related