luni, 5 ianuarie 2015

Oriflame Beauty News ianuarie 2015

La multi ani tuturor!

Incepem un nou an plin de noutati cosmetice - de admirat, de testat, de cumparat si de colectionat.

Daca totusi v-ati hotarat sa va cumparati doar strictul necesar in acest an, am venit cu o lista de produse necesare pentru perioada rece de la Oriflame. Unele produse sunt noi, proaspat lansate, altele vor doar atentia voastra.

Sa incepem cu  unul dintre cele mai vandute produse Oriflame, Fondul de ten Everlasting , relansat, reformulat. In 2012 cand a fost lansat am facut un review, Il puteti citi aici. Pana la sfarsitul lunii voi reveni cu un review la acesta nou.
Imi place mult ambalajul de sticla, si faptul ca au renuntat la cel din plastic. Un mare bonus! Pret de lansare 26.90 lei
Are tehnologia patentata FreshFix pentru o rezistenta de 24 de ore si un complex patentat SkinRenew de revitalizare a pielii.



Balsam de buze The ONE Lip Spa Care, Oriflame, 9.99 lei
Perfect pentru vantul rece de afara. Are o textura de matase si contine si factor de protectie 8. idrateaza buzele prin complexul de ingrjire AquaCare pe baza de ulei de rapita si ulei din seminte de maciese. Recomand!


Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact, Oriflame, 9.95 lei


Produsul mult asteptat este disponibil din nou. Rebranduit, insa aproximativ acelasi ambalaj. Am fost foarte multumita de predecesoarele creioane. De abia astept sa vad cum se comporta aceastea! Au un pret imbatabil si nu necesita ascutire! yey! 

Exfoliant zilnic pentru faţă Optimals Gentle Daily, Oriflame, 12.99 lei


Vantul este nemilos, si nu doar de buze trebuie sa avem grija ci si de ten. Un pas important si deloc de neglijat pentru perioada de iarna este utilizarea unui exfoliant. Oriflame lanseaza acum un exfoliant bland, pentru utilizare zilnica. Sunt foarte curioasa de acest produs! Mai am inca un produs de la Oriflame de exfoliere zilnica si nu m-a dezamagit! 

Cremă de îngrijire pentru tălpi cu efect de împrospătare Feet Up, Oriflame, 16.99 lei


Crema pentru talpi si picioare obosite. Contine unt de shea pentru o hidratare intensa si eucalipt pentru prospetime. 

Rimel Very Me Extendablack - Carbon Black, 5.99 lei

Rimelul Extendalash 3-in-1 a devenit si mai negru. Extendablack asigura genelor tale curbare, lungime si definire incredibile, gratie formulei cu pigment intens.

Gel pentru păr HairX Invisible Hold, Oriflame, 9.99 lei


Gel transparent cu durată de fixare 48H, pentru o coafură parca sculptata. Contine keratina şi vitamina B5, se intinde si se usuca rapid, conferind o finisare neteda si fina. Nivel de fixare 5.



Pentru ce produs sunteti cel mai entuziasmate?
Eu de abia astept sa testez fondul de ten Everlasting!

Kisses,

L









Un comentariu :

  1. cred ca balsamul de buze a fost cel mai asteptat :)) este intr'adevar foarte bun <3 pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related