luni, 12 ianuarie 2015

Sapunuri naturale de la Techir

Techir este un brand de suflet , pentru faptul ca este romanesc, este creat de o femeie puternica, ambitioasa, consecventa, pe care o admir foarte mult, iar noi femeile ar trebui sa ne sustinem si sa ne incurajam una pe alta!

Imi place Techir fiindca imi face bine! Imi face bine pielii, imi face bine picioarelor si mainilor si ma simt bine! Nu doar eu, ci si mama care este fan crema antireumatica! Deja mi-a cerut sa ii comand una noua atat de mult o iubeste!

La sfarsitul anului 2014 au lansat si o serie de sapunuri naturale, terapeutice cu ingrediente naturale, cum ne-a obisnuit! Au ajuns 2 si la mine pe care le folosesc cu drag, bineinteles!

Detalii care m-au facut sa zambesc! 

Sapunurile in proces de creare:

Sapunurile Techir au ingrediente precum - apa salina, namol sapropelic , alge cladophora din lacul Techirghiol, complex de unturi si uleiuri vegetale si uleiuri esentiale aromate pentru a ne inveseli cand le folosim.

Eu am primit sapunul cu aroma de Craciun si sapunul terapeutic cu efect antireumatic care este si exfoliant. 

Cel cu aroma de Craciun il folosesc pentru maini si este hidratant, are un miros placut si o marime foarte buna pentru un sapun de maini!

Sapunul antireumatic il folosesc pentru corp , mi-a placut faptul ca este bland, nu zgarie pielea deloc si o lasa fina, matasoasa fiindca a indepartat celulele moarte. 
Are un miros foarte placut, proaspat, revigorant, mentolat, imi e mai mare dragul sa il folosesc!


Au venit frumos ambalate cu un bilet scris de mana cu dedicatie ( aaaawww) , un saculet de organza si un burete exfoliant. 


Sunt incantata de noutatile Techir si mi-am facut deja lista si pentru uleiurile de masaj insa sunt sigura ca anul acesta ne asteapta si alte noutati miraculoase de la Techir! Fiti pe faza!

Kisses,
L

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related