vineri, 8 august 2014

Video: Ghidul pensulelor de machiaj - Pensule pentru fata

   Buna dragile mele,

Azi am pregatit pentru voi unul dintre cele mai solicitate clipuri,detalii despre pensulele de machiaj. Cum pensulele sunt impartite in 2 categorii pensule pentru fata si pensule pentru ochi, asa am impartit si eu clipurile sa nu fie unul enorm de lung si sa va plictisesc.

Iubesc pensulele de make-up! Niciodata nu imi sunt de ajuns si mereu imi comand online sau cumpar din magazine, sunt produsele indispensabile din kit-ul meu de machiaj. Consider ca, trebuie sa experimentezi toate tipurile de pensule mai ales pentru fondul de ten pentru a vedea care ti se potriveste si care te ajuta in aplicarea fondului de ten. Cum unora le place sa aplice fondul de ten cu o pensula plata, la fel altora le displace acest lucru. Eu personal iubesc sa imi aplic fondul de ten cu o pensula kabuki, asa ma simt eu bine.

Totodata as vrea sa mentionez ca detin atat pensule scumpe cat si pensule accesibile, mai ieftinute. Am gasit niste pensule de o calitate excelenta pe ebay, si as fi snoaba spunandu-va ca doar pensulele scumpe merita achizitionate, in caz ca nu imi place ceva, macar nu imi pare rau cat am dat pe ele...dar, asta e strict parerea mea.

V-am facut si un mic top al pensulelor in video si de asemena am mentionat preferatele mele. Sper sa va placa!

         
Daca doriti pensule Sigma - va spun ca vin la posta vamala, nu am platit taxe pentru ele si am un cod de 10% reducere pentru voi : AUG2014, Click aici . La comenzi de peste 30, 50 sau 100 $ Sigma va trimite cadouri!

Pentru pensule Oriflame, aveti pana la 40% reducere in functie de valoarea comenzii. Detalii aici.

                                 Ce alte pensule pentru fata ati incercat si imi recomandati?

Va pup,
L.


*produse achizitionat de catre mine


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related