luni, 25 august 2014

Review Lancome Star bronzer

Nu stiu despre voi dar mie imi place sa folosesc bronzer. Fie el lichid sau pudra, vara aceasta m-am  intins dupa el, nu dupa soare. Azi va scriu despre un produs crema, mai bine zis, e gel, dar un gel cremos daca stiti ce vreau sa zic, haha. E un produs care iti evidentiaza trasaturile intr-un mod natural, finut si usor. 
Totusi, nu la fel de usor este sa lucrezi cu el, fiindca daca stai prea mult sa il admiri se usuca si il amesteci mai greu. 

Mie imi place sa il amestec cu o pensula kabuki, rotunjita sau conica. Rezultatul e superb! Pensula difuzeaza produsul foarte bine si nu este necesar retus. Produsul ramane ( doar e Lancome!) pana la demachiere in aceeasi pozitie, nu dispare nici macar de pe un ten gras, cum  este al meu...

Ambalajul e foarte usor de utilizat, desi nu cred ca il mai gasiti fiindca schimba in fiecare an ambalajul, eu l-am primit acum 1 an jumatate din Viena, nu stiu unde il gasiti in Romania din pacate, insa online sigur dati de un exemplar...Pozele sunt facute de atunci ( eu zic ca am mai evoluat) insa de abia acum le-am gasit ratacite intr-un fisier si nu puteam sa nu vi le arat!

Eu am nuanta nr 2 Intense, insa si asa mi se pare potrivit pentru tenul meu deschis la culoare. Are mici sclipiri aurii care, din pacate nu le-am putut capta in toata frumusetea lor...
Desi exact in acest ambalaj nu mai e disponibil il gasiti sub forma de spray, pudra sau gel.

Ce spuneti? Va place bronzerul?

Va pup,
L.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related