marți, 26 august 2014

Review Sleek Face Form

Daca ieri va scriam despre un bronzer lichid azi va scriu despre un trio mai mult decat util pentru incepatoare si nu numai. O trusa compacta pentru evidentierea trasaturilor fetei  de la Sleek Makeup. Sper din suflet ca nu va plictisesc deja cu atatea produse Sleek, insa chiar merita sa stiti despre ele!

Saptamana trecuta v-am povestit despre paleta din imagine, al carei review il puteti citi aici.

Ambalajul e la fel de frumos, minimalist si util ca si al paletelor, totusi daca aveti unghii lungi s-ar putea sa va chinuiti putin cu ea...ooopss

Face Form in nuanta Light! Il gasiti in 3 tonuri de nuante daca nu ma insel, eu mi-am ales cea mai deschisa fiindca am tenul numai bun pentru ea si pentru ca am vrut neaparat sa incerc mult-laudatul blush Rose Gold, copie Nars Orgasm. 
La noi in tara il puteti gasi online la magazinele  care vand brandul Sleek la un pret de aproximativ 58 de ron.


Swatch:

Textura fardurilor este foarte fina, sunt extrem de pigmentate si rezistente.
Cum spune si descrierea produsului este o trusa pentru un ten deschis la culoare, insa bronzerul se poate folosi si pentru un ten masliniu. Nu are subton portocaliu insa nici nu aratati murdare daca il aplicati cu pensula potrivita si cantitatea potrivita.

Iluminatorul are un subton rozaliu, este potrivit tuturor tipurilor de ten, insa cu grija. Veti vedea mai jos ca are sclipici in diferite nuante. Daca aplicati foarte mult veti parea muuult prea lucioase...Ceea ce nu e recomandat!

Blushul e singurul care se potriveste doar unui ten deschis la culoare fiind o nuanta diafana cu subtonuri aurii. Scate foartefrumos obrajii in evidenta si complimenteaza tenul, oferindu-i un aspect sanatos. Daca doriti sa se vad mai puternic in obraji va recomand sa il aplicati de doua ori cu grija, altfel nu se va observa .





Un produs care merita avut in trusa de machiaj fie ca sunteti incepatoare sau profesioniste, sau doriti un singur kit pentru conturarea fetei ( nu cred ca se pune problema, nu-i asa?:)) ). Per total mi-a placut si il Recomand.

Voi l-ati incercat?

Va pup,
L.




4 comentarii :

  1. Nu am incercat niciun produs de la Sleek spre rusinea mea, dar am pus ochii pe vreo 2 paletute si sigur voi da o comanda curand! Te pup si multumim pentru review <3

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am aceasta trusa si este foarte utila. Contine niste nuante potrivite chiar si pentru ten bronzat (iti spun din experienta) Cred ca fiecare produs de la Sleek merita cate un review separat pentru cat sunt de speciale! Si toate acestea la niste preturi foarte convenabile. :D
    glamupdoll.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm....interesanta trusa :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Il visez, il vreau si o sa-l cumpar.
    Arata divin. :)
    Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related