joi, 6 iunie 2013

Review Fond de Ten Catrice Photo Finish

Eram la standul Catrice in Muller Ungaria si am vrut sa imi cumpar un corector, cum nu am gasit ce am cautat am vazut fondul de ten chiar in josul standului. Curioasa din fere, repede am incercat intai pe maine sa ii vad textura. Era cremos insa si putin pudrat, ceea ce si cautam. Am incercat pe mandibula si s-a combinat perfect cu nuanta tenului meu (nu aveam niciun fond de ten pe fata).

Imi place foarte mult ambalajul din sticla opaca ; are pompita foarte buna care dozeaza cat produs doresc eu  sa iasa.
Prima data mi s-a parut putin gri la mine pe fata, insa era lumina de vina, acum imi place foarte mult cum se potriveste cu tenul meu. 
Se intinde foarte bine si repede, atat cu pensula cat si cu buretele sau chiar si cu degetele. Formula permite aplicarea de 2 ori fara sa arate incarcat
Aspectul final este semi mat, usor pudrat, dar deloc incarcat. Imi place enorm de mult acoperirea lui, nici prea mare nici prea medie spre mica, foarte naturala si uniforma.
Pe sticla scrie ca rezista 18 ore, insa pe tenul meu gras chiar nu rezista atat. Dupa vreo 4-6 ore deja se vede zona T lucioasa si putin sub ochi si barbie.
Nu am folosit pudra peste acest fond de ten deoarece nu am simtit nevoia.
Are un miros specific de FDT, nimic iesit din comun sau sa ma deranjeze.

Am nuanta cea mai deschisa in sub tonuri de galben, exista si pentru roz.
Ingredientele:

Pe tenul meu:

Ce nu imi place e ca nu se gaseste inca in Romania, insa daca aveti prietene sau drumuri in strainatate cu siguranta vi-l recomand sa vi-l achizitionati. 
Pret aproximativ : 7 euro.


Sper ca v-a placut si v-am inspirat.

Va pup,
L.


8 comentarii :

Related Posts

”related