miercuri, 5 iunie 2013

INTRĂ ÎN MAREA COMPETIŢIE A FRUMUSEŢII!

Dragii noştri,
Pregătiţi-vă pentru cea mai MARE competiţie organizată de Oriflame!
În perioada campaniilor 9-12, toate echipele înscriese în concurs vor concura între ele pentru şansa de a câştiga premii incredibile, inclusive o excursie la ROMA. Mai mult ca sigur va fi o competiţie senzaţională, cu multe surprize pe parcurs.Regulile Marii Competiţii a frumuseţii

Este foarte simplu să câştigi o excursie la Roma sau o mulţime de alte premii uimitoare!

Managerii (de la 12% în sus) pot forma o echipa cu minim 2 maxim 5 membri pe care să o înregistreze online. DOAR in campania 8, echipele se pot înregistra pe acest site. În perioada campaniilor 9-12/2013, colectează puncte împreună cu membrii echipei tale, ajutând noi persoAne să se înscrie la Oriflame şi să finalizeze Paşii din Programul de bun venit. Cu cât echipa ta colectează mai multe puncte, cu atât premiile vor fi mai atractive. 


Daca nu cunoasteti niciun manager si doriti sa faceti parte din echipa mea contactati-ma pe e-mail: lorena.crai@gmail.com sau pe Facebook!!!!


Pe perioada campaniilor 9-12/2013, colectează puncte împreună cu membrii echipei tale, ajutând noi persoane să se înscrie la Oriflame şi să finalizeze Paşii din Programul de bun venit. Cu cât echipa ta colectează mai multe puncte, cu atât premiile vor fi mai atractive.Oriflame oferă premii atât pe perioada fiecărui Catalog, cât şi la finalul competiţiei.Premiile garantate în produse:1. Pe perioada Catalogului 9 (17 iunie, ora 6:00 – 7 iulie, ora 18:00), echipa ta trebuie să adune minim 10 puncte, iar fiecare membru al echipei tale va primi un set de produse Oriflame, în valoare 97 de lei, format din:

Apă de toaletă Preppy Chic
Cremă de corp Preppy Chic
Cremă BB Skin Dream FPS 30 - Medium
Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.2. Pe perioada Catalogului 10 (8 iulie, ora 6:00 – 28 iulie, ora 18:00), echipa ta trebuie să adune minim 20 de puncte, iar fiecare membru al echipei tale va primi o apă de toaletă Giordani Gold Incontro, în valoare de 85 de lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.3. Pe perioada Catalogului 11 (29 iulie, ora 6:00 – 18 august, ora 18:00), dacă membrii echipei au adunat minim 30 de puncte. Fiecare membru al echipei va primi un set de produse Oriflame, în valoare de 95 de lei, format din:

Rimel Master Curl
Apă de toaletă Lovely Betty 
Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.4. Pe perioada Catalogului 12 (19 august, ora 6:00 – 8 septembrie, ora 18:00), dacă membrii echipei au adunat minim 25 de puncte, fiecare membru al echipei va primi un set de produse Oriflame, în valoare de 103 lei, format din:

• Cremă de mâini Chocolate Dream

• Apă de toaletă Manful

Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.5. La finalul concursului, toţi membrii echipelor care au adunat numărul minim de puncte în fiecare etapă a concursului (10 puncte (C9), 20 de puncte (C10), 30 de puncte (C11), 25 de puncte (C12)), primesc câte o apă de parfum My Red, în valoare de 129 de lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei (în C13).Premii în fiecare CatalogÎn fiecare Catalog, pe toată durata concursului (17 iunie – 8 septembrie), primele 3 echipe cu cel mai mare număr de puncte adunate în fiecare Catalog, vor câştiga premii senzaţionale:Pe perioada Catalogului 9 (17 iunie, ora 6:00 – 7 iulie, ora 18:00), primele trei echipe cu cele mai multe puncte adunate primesc următoarele premii:

Locul 1 – Un Voucher de cumpărături la în valoare de 100 de euro, pentru fiecare membru al echipei
Locul 2 – O cină la un restaurant Italian, pentru toţi membrii echipei
Locul 3 – Un set pentru servire pizza, pentru fiecare membru al echipei
Premiile se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.

Pe perioada Catalogului 10 (8 iulie, ora 6:00 – 28 iulie, ora 18:00), primele trei echipe cu cele mai multe puncte adunate primesc următoarele premii:

Locul 1 – Un Voucher de cumpărături în valoare de 100 de euro, pentru fiecare membru al echipei
Locul 2 – Un aparat de făcut îngheţată, pentru fiecare membru al echipei
Locul 3 – Un aparat de făcut paste, pentru fiecare membru al echipei
Premiile se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.Pe perioada Catalogului 11 (29 iulie, ora 6:00 – 18 august, ora 18:00), primele trei echipe cu cele mai multe puncte adunate primesc următoarele premii:

Locul 1 – Un Voucher de cumpărături în valoare de 100 de euro, pentru fiecare membru al echipei
Locul 2 – Un coş cu produse specific italieneşti, pentru fiecare membru al echipei
Locul 3 – O carte de bucate “Jamie in Italy”, pentru fiecare membru al echipei
Premiile se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.Pe perioada Catalogului 12 (19 august, ora 6:00 – 8 septembrie, ora 18:00), primele trei echipe cu cele mai multe puncte adunate primesc următoarele premii:

Locul 1 – Un Voucher de cumpărături în valoare de 100 de euro, pentru fiecare membru al echipei
Locul 2 – O cină la restaurant pentru toţi membrii echipei
Locul 3 – Un set de preparat cappuccino, pentru fiecare membru al echipei
Premiile se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.
Marile premii ale Competiţiei:Primele 3 echipe cu cel mai mare număr de puncte adunate pe parcursul campaniei vor fi răsplătite pe măsura eforturilor lor. Condiţiile principale pentru câştigarea acestor premii sunt ca echipa să fi fost activă pe toată perioada concursului şi să adune numărul minim de puncte în fiecare catalog: Catalog 9 - 10 puncte, Catalog 10 - 20 de puncte, Catalog 11 - 30 de puncte, Catalog 12 - 25 de puncte.

Astfel, premiile finale, acordate conform condiţiilor de mai sus, sunt:Locul 1 – O excursie de 4 zile la Roma cu toată echipa
Locul 2 – Un voucher de cumpărături în valoare de 200 euro, pentru fiecare membru al echipei
Locul 3 – Un aparat de făcut espresso, pentru fiecare membru al echipei
Cu excepţia excursiei, produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.


Un premiu special va fi acordat liderului care are cel mai mare număr de puncte adunate pe parcursul campaniei. Vor fi luate în calcul toate punctele adunate de echipele din grupul său personal, chiar dacă o anumită echipă renunţă la concurs pe parcurs. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească sunt:

să formeze şi să se înscrie în concurs cu o echipă al cărui lider este chiar el/ea;
echipa sa să nu fie descalificată / să nu renunţe la concurs pe toată perioada acestuia.


Mult Succes!

Daca nu cunoasteti niciun manager si doriti sa faceti parte din echipa mea contactati-ma pe e-mail: lorena.crai@gmail.com sau pe Facebook!!!! (OBLIGATORIU nu trebuie sa fiti inscrisi la Oriflame)

4 comentarii :

Related Posts

”related