vineri, 12 aprilie 2013

Review-Crema anticelulitica Swedish Spa

Buna dragele mele!
Va scriu azi despre un produs care indiferent ce nume, ce brand ar avea pe el, se vinde ca painea calda, crema anticelulitica!
Totusi, as dori sa va atentionez, ca tot ce se scrie despre celulita este exagerat uneori, pentru ca disperarea femeilor sa duca la imbogatirea altora. Celulita este o boala grea si grava, iar " coaja de portocala"  nu este celulita. Celulita si coaja de portocala nu dispar cu o crema sau doua sau 10 seruri. Medicul este in masura sa va spuna ce "dieta" va prescrie. Si aici nu ma refer doar la mancare....la stil de viata, la miscare, la apa, multa apa.
Si acum sa trecem al review-ul zilei!
Incep prin a va spune ca sunt la al treilea tub al acestei creme! Imi place foarte mult Crema Anticelulitica Swedish Spa de la Oriflame. S-a lansat acum vreo 3 ani, impreuna cu alte produse Swedish Spa. 
Imi plac la nebunie produsele pentru corp, geluri de dus am colectie, creme de corp la fel, creme de maini...si am incercat si cateva produse anticelulicite de-a lungul timpului. Am incercat cateva naturiste si cateva de la Oriflame din gama Body. 
Aceasta despre care va scriu azi, are un ambalaj practic, vine la tub de 200 ml, care este o cantitate foarte buna pentru un astfel de produs. Capacul se poate deschide simplu, fara sa imi rup unghiile iar restul produsului ramane in siguranta, neatins.

Textura cremei este una de gel, incolor, dupa cum puteti observa si in swatch-ul de mai jos, foarte usor de intins. Dupa aplicare si masare, pielea inca ramane putin lipicioasa, insa in cateva minute dispare senzatia si raman cu pielea foarte foarte fina. Nu pisca.
Eu o aplic seara inainte de culcare, pentru a sta la caldura.
Mirosul cremei este unul foarte placut, de ierburi aromate, caracteristic de altfel intregii game Swedish Spa 
Contine cafeina, ulei de ghimbir, si complexul HydraCare+ care tonifica si energizeaza.

Ingrediente:
AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CARBOMER, CAFFEINE, PHENOXYETHANOL, MENTHYL LACTATE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM, POLYQUATERNIUM-39, SODIUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT, LIMONENE, PROPYLPARABEN, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, ETHYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT



Sper ca v-a placut!
Va pup,
L.

4 comentarii :

  1. Recen mi-am cumparat-o si eu si imi place foarte tare...cu siguranta o sa o recumpar.
    Sunt convinsa ca nu o sa ma scape de coaja de portocala insa imi place cum ramane pielea mea dupa utilizare. :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related