miercuri, 10 aprilie 2013

Guest Post #3 : Ana - Review Balsam de par Smooth Shot de la Fudge


Buna dragele mele! 
Azi o am ca si invitata pe blog pe Ana, care ne-a facut un review la un produs de par foarte interesant! 

Bonjour, fetelor!
Nici nu va pot spune cu cata placere sunt azi oaspete pe blogul Lorenei, care e o gazda de toata mandria.
Eu sunt Ana, cele care ma cunosc, cu siguranta o ma stiu de pe Youtube, canalul meu este http://www.youtube.com/user/AnaEyeshadow?feature=watch iar pagina de facebook este aici.

Astazi, m-am gandit sa va ofer un review al unui produs care pot sa zic ca mi-a schimbat radical parerea despre produsele de par. Cele care ma cunosc deja stiu ca sunt pe cat de mandra de parul meu, pe atat de preocupata de sanatatea si aspectul lui si investesc timp si bani pentru a-l pastra asa cum imi doresc sa arate.
De-a lungul timpului, am trecut peste atatea produse si atatea brand-uri, incat pot sa spun cu mana pe inima ca sunt experta in domeniu.
Dar, fara a mai lungi inutil discutia, produsul pe care vi-l prezint astazi este Balsamul de par Smooth Shot de la Fudge. 

Pentru acelea dintre voi care nu sunt familiarizate cu brand-ul Fudge, ce va pot spune eu este ca ei ofera produse profesionale pentru ingrijirea parului, o gama complete pentru nevoile fiecareia dintre noi.
Respectand structura review-urilor mele, voi incepe prin a va spune ceea ce promite produsul,  pentru ca, mai apoi, sa va spun si ce cred eu despre el si in ce masura face ceea de promite.

Asadar : Fudge, Smooth Shot Conditioner, licoare hidratanta pentru par cu Guarana. Hidrateaza si face parul matasos la fiecare spalare. Proprietatile sale termo-protectoare, precum si nivelul intensiv de hidratare apara parul de agresiunile uneltelor de coafat, lasand parul neted si catifelat.
Faptul ca nu promite foarte mult ne-ar putea lasa putin dezamagite, nu-I asa?
Dar daca v-as spune ca respecta ceea ce promite?
Din punctual meu de vedere, parul meu se simte…altfel de cand folosesc acest balsam. Avand parul vopsit in mod regulat si uscat de fiecare data la o temperature destul de mare, tendinta lui este de a ramane aspru, greu de aranjat si, aproape mereu, de a forma mici noduri la varfuri.
Inca de la prima aplicare, am observant ca parul meu arata mai bine si se simte mai placut la atingere. In timp, dupa cateva utilizari, am observant ca era ceva mai hidratat, tendinta de rupere a varfurilor se diminuase dar, in acelasi timp, nu-mi simteam parul incarcat, ingreunat. Avand parul lung, balsamurile tind cateodata sa faca asta, sa-l incarce, facand aproape imposibila coafarea lui si rezistenta coafurii in timp.

Despre proprietatile sale termo-protectoare..n-as putea sa va spun multe, dar cred ca are de-a face si cu faptul ca nu se mai rupe asa de usor, desi nu mi-am schimbat obiceiurile cu privire la uscarea lui.
Un alt bonus al acestui balsam ar fi mirosul extraordinar de placut. Miroase puternic a vanilie si a miere, iar mirosul persista timp indelungat pe par.

Singurul posibil impediment in achizitionarea lui ar putea fi pretul, deoarece este destul de scump, comparative cu balsamurile pe care le gasim pe piata.
Pretul lui este de 61 de lei si-l puteti gasi pe www.beautyspell.ro.
Daca v-am convins, mi-as dori sa aflu parerile voastre dupa ce-l testate.
Ii multumesc mult Lorenei pentru sansa de a posta pe blogul ei, sper ca review-ul a fost pe masura asteptarilor ei si ale voastre.
Kisses,
Ana

Un comentariu :

Related Posts

”related