miercuri, 3 aprilie 2013

Guest Post #2 : Makeup By Maia - Review Paleta Sephora

Buna tuturor, Azi o avem invitata pe Maia de la Makeup By Maia pe Youtube si Facebook aici. Sa vedem  cu ce ne incanta azi:


Buna dragele mele,
Sunt Maia si ma bucur ca am ocazia sa postez pe blogul Lorenei. Imi plac mult colaborarile, asa ca ii multumesc pentru initiava si ma bucur ca m-a invitat si pe mine.
M-am gandit sa fac un upgrade si sa patrund in lumea recenziilor scrise, pe bloguri, pentru ca eu, una, prefer recenziile pe bloguri. Atunci cand imi doresc un produs imi place sa analizez pozele pe blog, decat sa privesc un clip. Pe mine ma cunoasteti cel mai bine de pe youtube. Aveti aici canalul meu daca nu stiti exact cu cine stati de vorba. Fara prea mult bla, bla, astazi vorbim despre paleta Sephora. 
Una dintre cele mai complexe palete Sephora, care contine atat farduri de ochi, tusuri, gloss-uri, blush-uri si bronzere. Destul de tare, nu? Am avut norocul sa o castig la un concurs de-al lor, organizat pe pagina lor de Facebook. Asa ca stati cu ochii pe pagina lor, ei organizeaza destul de des concursuri si tot pe pagina lor anunta ofertele si sesiunile de make-up pe care le organizeaza.

Pe scurt, paleta are 10 culori mate, 23 culori sidefate si cu sclipici in componenta si 3 tusuri: unul negru, altul maron si altul…culoarea bronzului. Este un fel de baked, insa tinut bine in cuptor.


Din punct de vedere al echilibrului mate/sidefate, raportul este satisfacator. Culorile mate sunt nuante inchise, astfel ca primul minus ar fi ca nu aveam o culoare pentru iluminarea machiajului deschisa.
Dintre cele 23 de culori sidefate, 4 au particule de sclipici in ele si sunt foarte elegante, perfecte pentru un smokey de seara sau pur si simplu pentru definitivarea unui machiaj pentru ocazii speciale.
Raportul culorilor neutre/colorate este foarte satisfacator, intrucat avem 16 nuante de maron, crem, bej, roz pal si 17 nuante colorate. In partea colorata a paletei avem nuante de vernal, verde, albastru, turcoaz, mov, nuante duo chrome de mov spre maron, albastru inchis spre gri petrol, combinatie ce imi aduce aminte de nuanta gunmetal.
In paleta este si un negru intens, cu particule fine de sclipici. Aceasta nuanta m-a inspirat si m-a dus cu gandul la machiajul lui Adele din seara Oscarurilor. Daca am realiza un machiaj retro si peste linia dermatografului aplicam acest negru, obtinem acel efect de linie fina cu pulbere de stele.
In mod cert paleta este potrivita atat pentru zi, cat si pentru seara, este ideala in realizarea machiajelor pentru birou/facultate, ocazii special s.a.m.d. Nuantele sunt extreme de pigmentate, cremoase si se aplica foarte usor pe pleoape. Finisajul este unul profesionist.




La partea blush-uri/bronzere avem 4 blush-uri si 2 bronzere. Blush-urile sunt potrivite oricarui tip de ten. Exista blush maron, blush piersica avand particule de sidef. Ultimul blush imi aduce aminte de rose gold (de la Sleek). Iar ultimele doua blush-uri sunt corai si o nuanta piersica.
Bronzerele iti dau senzatia ca pot fi folosite ca iluminatoare: unul este auriu cu particule de sidef, iar celalat este bej inchis.








Iar ultima partea a paletei este cu 12 gloss-uri. Trei dintre glossuri sunt fara sidef/sclipici. Iar culorile variaza de la bej, rose gold, crem, roz, fuchsia, rosu pana la gloss mov cu putin sclipici, foarte fin. Ai senzatia ca ai mancat mure cand te dai cu acest gloss. Se vede superb pe buze.




Paleta pe care am descris-o a fost editie de Craciun, insa Sephora comercializeaza des astfel de palate. Cu nuante asemanatoare si cu gloss-uri/blush-uri in dotare.
Sper ca v-ati facut o idee despre paleta si daca vreti si voi una asemanatoare vizitati magazinul Sephora. 
V-am pupat! 

4 comentarii :

  1. ce paleta!! vaii toate culorile sunt superbe ♥
    doamne cum arata blush-urile si bronzerele :X
    Multumim pt.review Maia :) :*
    Mai asteptam guest post-uri Lorena :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba paletuta.
    Blogul acesta este plin de tentatii. Eu ce ma fac? ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related