marți, 21 iulie 2015

Tutorial Video : Cum sa aplici oja fara sa te manjesti!

Buna dragile mele,

Am revenit cu un nou clip, de aceasta data un clip dedicat unghiilor, manichiurii, fiindca mi-ati cerut sa introduc si videouri de acest gen , si ma bucur! Chiar lipsea din playlist un asemenea clip.

Daca va face sa va simtiti mai bine, eu in trecut ma manjam toata, greseam maxim manichiura si ma enervam constant...dar !! in timp, am adoptat mici trucuri si metode care m-au eliberat de stres si tocmai de aceea doresc sa impartasesc cu voi cum imi aplic eu oja fara sa manjesc!

Vizionare placuta!




Ojele se comporta impecabil, sunt foarte pigmentate, cum ati vazut in clip, cu ajutorul top coat-ului gel rezista foarte bine . 

Am observat ca spray-ul functioneaza muuult mai bine pe ojele Farmec, acum vara. Insa iarna si primavara la fel si pe restul ojelor. 
S-a terminat prima sticluta insa cu siguranta o voi recumpara! 

Este un must have pentru oricine nu are rabdare sa isi menajeze unghiile dupa aplicarea ojei!









V-a placut?

Kisses,
L.




5 comentarii :

  1. foarte util video :D
    imi place mult nuanta de albastru de la farmec! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie, intr-adevar e superba si se potriveste cu oja disco, care , la fel e minunata!! pupici

      Ștergere
  2. Lorena,

    Mi-a fost foarte util acest clip,am pus in aplicare trucurile pe care ni le-ai impartasit si mi-a iesit o manichiura mult mai frumoasa, sunt multumita de rezultat. :) Multumesc frumos! :*

    Am o problema cu care ma confrunt de ceva timp, poate ma poti ajuta cu un sfat de make-up sau cu recomandarea unui produs anume. Mi se intinde creionul de ochi, fardul de pleoape pe care il aplic intr-o linie subtire doar pentru a contura ochii,tusul, tus-gel, toate,nu raman in forma aplicata de mine. In timpul zilei imi doresc un machiaj simplu intr-o culoare neutra iar partea superioara a ochilor sa fie conturata cu un creion, tus sau fard. Nu reusesc sa imi fac acest machiaj deoarece dupa doua, trei ore conturul mi se intinde pe pleoapa superioara a ochiului. Cum sa procedez pentru a evita acest lucru si sa am niste ochi conturati pana la sfarsitul zilei? Eu procedez asa, te rog sa imi spui ce gresesc: aplic crema pe toata suprafata tenului inclusiv pe pleoape, las crema cateva minute sa intre in piele, apoi aplic fondul de ten, un fard mat si apoi tusul, creionul sau fardul. Dupa doua, trei ore cu siguranta voi avea pleoapele superioare manjite. :( Cand imi fac un machiaj de seara si aplic mai multe straturi de fard pe pleoape acest lucru nu se mai intampla dar in timpul zilei nu as vrea sa aplic mai mult de un sigur fard. Cum imi recomanzi sa procedez pentru a avea niste ochi conturati si neincarcati in timpul zilei?

    Multumesc frumos,
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Simona draga,

      ma bucur mult ca ti-a fost de folos clipul meu si am cateva sfaturi pentru problema ta, sper sa te ajute.
      faci bine pasii insa lipseste baza pentru pleoape, daca nu vrei iti cumperi si o baza aplica fond de ten/corector pe pleoape, apoi fixeaza cu putina pudra si mai apoi aplici fardurile.
      Pentru creion si tus, aplica mereu un fard negru. vei vedea ca sigiland-ul va fi rezistent.

      te pup

      Lorena

      Ștergere

Related Posts

”related