duminică, 31 mai 2015

Video Vlog + Foloseste deodorantul la maxim!

Un nou video, de data asta un Vlog, fiindca mi-ati cerut si trebuie sa va fac pe plac! Deobicei nu filmez vloguri findca nu fac zilnic treburi ce merita filmate si nu vreau sa va plictisesc, azi insa va arat acest clip pe care l-am filmat cu drag pentru voi si totodata am vrut sa testez live, de-alungul unei zile noile deodorante cu Acid Hialuronic de la Gerovital H3 evolution, o premiera in Romania, adusa in dar de la Farmec. 
Mie personal imi plac foarte mult si tocmai de aceea am hotarat sa vi le arat si sa vedem daca functioneaza indeosebi pentru ca nu contin parabeni, acool sau triclosan.

Am avut de machiat 7 fete in 2 locatii , bineinteles am folosit alte produse si vroiam sa va arat si pe acelea.



Gasiti deodorantele aici. 


Diamond are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal si mandarine si temperat de o bază vanilata, cu doar un strop aromat de mosc si ambra. 

Sapphire  are o amprenta parfumata eleganta si distinsa, ideala pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri si iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal si a catorva atingeri delicate de mosc


Pearl  este un deodorant cu note dulci, potrivit pentru femeile romantice  O combinatie de parfumuri fructate si florale, Pearl are la bază un miez vanilat intens, alaturi de note discrete de rom si mosc pentru un plus de seductie si frumusete.



V-au placut trucurile?

Kisses,
L.


Un comentariu :

  1. Abia aștept să le găsesc și eu la raft, mi le voi lua pe toate 3 pentru a vedea care îmi place mai mult.
    Duminică frumoasă, Lorena! ♥

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related