marți, 17 februarie 2015

Video review + Demo noua gama Gerovital Happiness

Buna dragile mele,

cum va spuneam saptamana trecuta , primavara aduce noutati vesele, gama Gerovital Happiness este proaspat lansata si stiu ca si voi sunteti la fel de entuziasmate ca si mine la aflarea acestei vesti. Tocmai de aceea m-am gandit sa va vorbesc despre produsele specifice tenului meu intr-un video demonstrativ  care sper sa va placa.




Cum am mentionat si in video, noua linie Gerovital Happiness cuprinde 17 produse cosmetice pentru fata si corp, impartite in 3 game diferite in functie de ingredientul activ principal - zmeura, afine si caise.

*Gerovital Happiness cu extract de zmeura este subgama potrivita pentru ingrijirea tenului normal datorită flavonoizilor, zaharurilor si vitaminei C continute de zmeura. Alaturi de acestea, produsele contin vitamina E, Aquaxyl, Lipomoist si ulei de masline, toate avand rolul de a hidrata in profunzime pielea si de a combate procesele de imbatranire cutanata. Din subgama Gerovital Happiness cu extract de zmeură fac parte Crema gel curatare fata, care demachiaza cu delicatete tenul, Masca hidratanta racoritoare cu un efect protector antioxidativ, Crema hidratanta racoritoare, ce reface rezervele hidrice ale dermului, Crema CC – deschis, Lotiunea hidratanta corp si Scrubul pentru picioare.

*Gerovital Happiness cu extract de afine este ideala pentru tenul gras, deoarece acidul salicilic, Sebarylul, Sepitonic M3 si extractul de afine contribuie la reglarea secretiei de sebum, oferind pielii un aspect matifiat. Pentru o ingrijire completa, specialistii Farmec au conceput urmatoarele produse: Gel spumant demachiant, care indeparteaza eficient impuritatile cu ajutorul granulelor exfoliante, Crema hidratanta matifianta, potrivita pentru reglarea secretiei de sebum, Ser antiimperfectiuni cu efect de iluminare, conceput pentru a reda stralucirea tenului, Crema CC – inchis si Lapte corp hidratant si emolient. 

*Gerovital Happiness cu extract de caise este dedicata pielii uscate. Actiunea hidratanta si remineralizanta a extractului de caise este potentata de uleiurile vegetale precum cel de avocado sau de masline, care lasa pielea catifelata si plina de stralucire. Produsele imbogatite cu acest extract din gama Gerovital Happiness sunt: Fluidul de curatare zilnica, ideal pentru demachierea tenului uscat, Crema hidratanta hranitoare, bogata in nutrienti si antioxidanti, Masca gomaj, cu granule din samburi de caisa, Crema CC–mediu și Crema deodoranta hidratanta pentru picioare.












Produsele sunt deja disponibile in magazine si pe site-ul lor la preturi foarte mici!


Produsele pe care le am eu functioneaza foarte bine pentru tenul meu iar rezultatele se vad imediat!

Kisses,
L.


*produse oferite spre testare de catre Farmec. Multumesc!

3 comentarii :

  1. ai facut o prezentare asa frumoasa ca o sa incerc sigur noua gama!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai am facut o comanda pe site ul celor de la Farmec :) ca urmare a clipului tau.
    Mi am comandat si eu crema matifianta si CC cream-ul deschis. Sper sa fie ok :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam acest review!!

    Kisses,

    ♥♥♥

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related