marți, 3 februarie 2015

Beauty News : Farmec lanseaza gama Gerovital Happines

Buna dragile mele,

Primavara intotdeauna este un anotimp al noilor inceputuri frumoase, printre care as putea enumera si lansarile in materie de beauty. Daca anumite firme nu ne-au surprins cu nicio veste acum la inceput de an, altele nu au stat pe ganduri si ne fac planuri de shopping foarte tentante. Printre aceste brand-uri se numara si Farmec care ne pregateste o multime de noutati frumoase pentru 2015.

Acum la inceput de februarie, Farmec lanseaza gama Gerovital Happiness  destinata tuturor si cuprinde produse atat pentru fata cat si pentru corp.

Printre preferatele mele se enumera:

Crema CC Cream disponibila in 3 nuante - deschisa, medie si inchisa.
Gerovital cremă “ Color Control”(CC) este noua generatie de creme BB, ce confera tenului un aspect perfect natural, intr-o singura formula, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenti naturali.

Efectul revigorant si hidratant al extractului de Zmeura este completat de Aquaxyl care imbunatateste functia de bariera a pielii.


Gel spumant demachiant

Gelul spumant, prin agentii de spalare blanzi, elimina impuritatile, curata si improspateaza tenul. Granulele exfoliante asigura o curatare in profunzime a pielii indepartand eficient stratul de celule moarte. Extractul de Afine ajuta la intretinerea tenului gras




Crema matifianta
Crema contine Sebaryl® care regleaza secretia sebumului, este astringent natural si are efect matifiant. Lipomoist 2036 este un complex de aminoacizi si proteine vegetale hidrolizate, cu rol hidratant si revigorant. 

Extractul de Afine, bogat în vitamina C, alfahidroxiacizi si antociani este antioxidant, regleaza secretia de sebum si matifiaza. Actionand sinergic, principiile active asigura intretinerea optima a tenurilor grase.


Masca gomaj

Masca contine ulei de Avocado, vitamina E si extract de Caise, principii active cu efecte regenerante si hranitoare. Granulele din samburi de caisa asigura o exfoliere delicata.



Plus multe altele pe care va invit sa le descoperiti aici.


Produsele din aceasta gama se pot comanda deja de pe site iar in magazine vor aparea la sfarsitul acestei luni. Au un pret extraordinar de bun!

In perioada 2 - 15 februarie la fiecare 150 de lei/ comanda va ofera cadou produsul Napoca, Masca de fata cu Argila - 200 ml. Produsul este in editie limitata!


Ce spuneti dragilor? Entuziasmate? Eu da!

Kisses,
L.

10 comentarii :

  1. Ce jucause sunt ambalajele! Arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult mă încântă CC cream-ul! Abia aștept să văd cum este. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ambalaje dragute! De abia astept sa le testez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt tare curioasa de CC Cream! Ambalajele sunt pline de culoare, imi plac! :)
    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toata lumea cred ca e de cc cream, eu astept si crema matifianta fiindca e tentanta! te pup

      Ștergere
  5. Arata foarte bine ambalajele, iar preturile sunt super accesibile. Sunt curioasa cum sunt ingredientele si efectele. Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related