miercuri, 16 aprilie 2014

Review Very Me Soft Kajal

Buna dragele mele,

     Ieri v-am povestit despre BB Creamul Very me si acolo am mentionat ca imi plac foarte mult creioanele kajal conice. Sunt disponibile in 3 nuante : negru, gri si albastru. Eu nu mi-am cumparat gri-ul fiindca folosesc foarte rar gri pe ochi, simt ca nu imi complimenteaza ochii deloc spre deosebire de negru si albastru cu care ma inteleg foarte bine.

Sa incep cu ambalajul. Oriflame a mai avut in portofoliu khol-uri cu aceasta fora conica, arabeasca. Pentru necunoascatoare, creionul se aplica oblic si nu vertical pentru a-i mentine forma pana la epuizare.
Totusi, ambalajul la gama Very Me este mult mai chic, ma duce cu gandul la acele de par...:)

De asemenea, tin sa precizez ca acestea sunt produse "Save" in timp ce Guerlain, Clarins sau Physicians formula sunt "Splurge" gen dai banii mai mult pe marca decat pe produs in sine . Am facut aceasta comparatie fiindca asemanarile ambalajelor si nuantelor sunt foarte mari . Totusi, nu ma vad cheltuind 150 de ron pe un creion cand pot da 15 pe acelasi produs la fel de pigmentat. 
Da! Sunt extrem de pigmentate si rezistente.
Aplicat pe piele, fara primer intr-un singur strat!!
Stanga Midnight blue, cod: 30427
Dreapta Simply Black, cod 30428

Merita cumparate si folosite fiindca sunt foarte versatile! Pot fi folosite doar ca si eyeliner insa si ca si baza de machiaj fiindca sunt foarte moi si pudrate. Totusi daca aveti tenul gras, sigilati produsul cu un fard . Astfel evitati intinderea.

Ce parere v-au lasat?

Va pup,
L.

Va pup,
L.

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele 
actuale!

2 comentarii :

  1. mi-ai lasat o impresie foarte buna despre ele! cred ca o sa-mi cumpar si eu unul, cel mai probabil, cel gri. :) te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata excelent.
    Acum il vreau si eu pe cel negru. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related