joi, 24 aprilie 2014

Review: Mayam Ulei de jojoba si Apa de Hamamelis

Fiind zi de wellness, m-am gandit sa va scriu despre 2 produse bio de la Elemental.eu. La ultima postare despre produsele Mayam, pe care o gasiti aici, mi-am facut un mic wishlist despre produsele pe care intetionez sa le introduc in ritualul de ingrijire personala a tenului. Astfel, am primit uleiul de jojoba si apa de hamamelis.

Petrecand un timp destul de mult pe YouTube, am observat in rutina de ingrijire a catorva bloggerite o multime de uleiuri sau tonere bio. Ei, eu curioasa sa vad daca se gasesc si la noi produsele acelea am ramas surprinsa sa vad ca pot gasi produsele si la noi in tara prin intermediul acestei companii.


                  Uleiul de Jojoba este similar cu sebumul uman. Nu are un miros puternic, si imi place faptul ca se absoarbe foarte usor in piele + nu incarca tenul deloc.
Este potrivit tuturor tipurilor de ten si poate fi folosit direct ca si hidratant sau ca si demachiant. 
Totodata este recomandat si in hidratarea parului sau ca si tratament pentru scalp. El fiind atata de asemanator cu sebumul se amesteca cu acesta si nu blocheaza foliculii de par, lasandu-i sa respire.

Ce face?
  • hidrateaza
  • regenereaza
  • are efect antiimbatranire
  • regleaza secretia de sebum
  • protejeaza
Pentru ce se foloseste?

  • in ingrijirea tenului uscat, ridat, sensibil, dar mai ales a celui gras
  • seboree
  • eczeme, psoriazis
  • ingrijirea scalpului si a parului, indeparteaza matreata
Pareri personale:

Pentru par am observat o imbunatatire vizibila a varfurilor uscate, insa acum vreau sa il testez si pe scalp.
Pentru ten, l-am folosit pe post de crema de noapte si am fost incantata. Uleiul s-a absorbit in cateva minute, nu mi-a patat perna iar dimineata m-am trezit cu un ten normal hidratat fara exces de sebum. 
Nu mi-a creat cosuri si nici alergie. Este un produs must-have!

Il gasiti aici la pretul de 19.50 ron 50 ml.

            Apa de hamamelis este tonerul momentului . Nu am stiut de aceasta planta pana de curand cand am aflat ca face minuni cu tenul gras/acneic. De cand o am, o folosesc dimineata si seara iar rezultatele sunt vizibile. Pori mai mici, acnee diminuata, Lorena fericita:))

Lasand gluma la o parte, aceasta apa este recomandata tuturor tipurilor de piele, dar in special pentru tenul gras. In tratarea cuperozei, cearcanelor, zonelor cu circulatie sangvina slaba.

O gasiti aici la pretul de 13, 50 ron 100 ml

Ce parere aveti? 
Va tenteaza?

Va pup,
L.


2 comentarii :

  1. La asemenea preturi sigur ma tenteaza amandoua. Stiam de ceva timp de ele, dar aproape oriunde ma uit transportul ma face sa ma razgandesc. Trebuie sa caut informatii despre transport si poate voi fi si eu fericita, daca nu mai astept poate voi gasi si la mine in oras :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Uleiul de jojoba ma tenteaza de foarte mult timp si acum simt ca trebuie sa il am.
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related