duminică, 2 februarie 2014

The ONE By Oriflame Experience 2

A doua zi de petrecuta la Stockholm a fost si cea mai aglomerata. Am inceput de dimineata cu Show-ul castigatorului H&M Award Eddy Anemian, foarte frumos de altfel,  dupa care ne-am petrecut dupa masa la birourile si centru ce cercetare Oriflame unde am avut placerea de a ne crea propria nuanta de ruj. Eu mi-am ales o nuanta de rosu cu subtonuri portocalii.

Atmosfera la birouri este foarte linistita, se vede ca acei oameni iubesc ceea ce fac, si am vazut cum se creeaza cataloagele Oriflame si cata munca se investeste in ele.



La parter erau expuse toate gamele de machiaj, cataloage, receptia si noile produse The ONE deosebit de frumos aranjate in pantofi cu flori. Un aranjamet unic si original. Mi-a placut enorm ideea mai ales ca nu existau 2 perechi la fel.


La centrul de cercetare ne-au aratat si explicat chimistele ce contin rujurile si cum se procedeaza corect pentru a le crea.




Rujul meu:

Am pornit apoi spre ultimul show la care am fost invitate, cel al Dianei Orving.



Am avut placerea, impreuna cu Special Koko sa ii luam un interviu imaginii globale The ONE Collective, bloggerul de succes suedez Elin Kling. Ne-a marturisit ca a muncit foarte mult pentru blogul si revista ei. Este mereu plecata la prezentari de moda peste tot in lume.

Deasemenea am participat la conferinta de presa impreuna cu bloggerii si jurnalistii veniti din toate colturile lumii, pentru a afla de la directorii de marketing si de cercetare globali, informatii despre tot ce inseamna creeare, dezvoltarea si promovarea produselor Oriflame. Eu personal am intrebat daca gama The ONE este destinata si persoanelor care doresc un machiaj profesionist, de durata.
Am aflat astfel, ca The ONE este impartita in 3 categorii - pentru frumusetea de zi cu zi, mega impact si ultra rezistenta. Intreaga gama avand peste 200 de culori . 





In culisele modei unde toate produsele de machiaj la Mercedes Benz Fashion Week au fost Oriflame.




Impreuna cu make-up artistul global Oriflame, Jonas Wramell


La cine de gala, impreuna cu Special Koko. O persoana calda, creativa si extrem de prietenoasa. Ma bucur mult ca ne-am cunoscut, draga mea!

Ne vedeti? haha

Poza mea la prezentarea The ONE Collective:

Direct din Indonesia a venit Anastasia si Harumi

Despre produsele The ONE, ce se vor lansa in curand veti putea citi mai multe, intr-o postare viitoare!

Va pup,
L.






21 de comentarii :

  1. Doar le-am vazut si m-am indragostit de produsele The One, de abia astept sa se lanseze :D imi plac tinutele pe care le-ai avut si draguta culoare ai ales pentru rujul tau, cu subtonuri portocalii, sunt curioasa cum arata :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost minunat si ma bucur ca am impartasit experienta asta cu tine, esti o scumpa ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. E si visul meu sa pot intra in laboratorul unui companii de cosmetice...wow, numai vazand pozele deja visez :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos!!! Se vede ca te-ai simtit cu adevarat bine !
    Felicitari !!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de frumos, ma bucur din suflet ca ai ajuns acolo si iti doresc sa ajungi cat mai sus :* meriti ! Te pup draga mea <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Extraordinar de frumos <3 <3 <3
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
  7. O experienta extraordinara!
    Ma bucur pentru tine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte misto experienta voastra, you were glamorous!

    RăspundețiȘtergere
  9. Wowww...cred ca a fost o experienta minunata!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related