vineri, 21 februarie 2014

Reteta Demachiant bifazic de la Elemental.eu

Discutand cu fetele la o intalnire a bloggeritelor din Oradea, la care Elemental a fost sponsorul zilei, am ajuns la o concluzie: Ne place sa ne creem propriile cosmetice. Cand stim ca gasim la noi in tara ingredientele necesare pentru a face acasa cosmetice sanatoase, suntem mai mult decat multumite!
Astfel am acceptat propunerea Elemental de a-mi face acasa propriul demachiant. Nu orice fel de demachiant, ci unul bifazic pentru tenul meu gras.


Ce am folosit pentru 100 de mililitri:
Am primit deasemenea si recipientul de sticla maro, tocmai pentru a pastra produsul corect.
Apa de rozmarin - 67 ml
Complex Dermosoft - 3 ml
Ulei de macadamia - 30 ml

  1. Primul pas a fost de a adauga apa de rozmarin care este ideala pentru curatarea tenului acneic fiindca purifica pielea, desfunda porii si este astringenta.
  2. pe urma am adaugat cu seringa 3 ml de Dermosoft - un amestec sinergic de ingrediente care contribuie si la conservarea demachiantului. Are proprietati de hidratare si antiinflamatorii.
  3. Dupa ce am amestecat bine ingredientele anterioare, am adaugat uleiul de macadamia care nu lasa deloc urme grase, este nutritiv, amelioreaza cicatricile si restructureaza pielea degradata


Am testat demachiantul 2 saptamani si pot sa spun sa m-a ajutat foarte mult! In primul rand machiajul a fost indepartat cu usurinta, din cauza uleiului, si nu a trebui sa insist deloc la fel si pentru rimel. Ce m-a bucurat a fost si faptul ca nu mi-a inrosit deloc tenul sau ochii. Inca un punct in plus:)
Exact cum scrie in instructiuni, uleiul din produs nu mi-a lasat pic de urma de grasime. Oricum dupa ce m-am demachiant m-am mai spalat cu o lotiune de curatate, fiindca acesta e ritualul meu:)

Restul de apa de rozmarin am folosit-o ca atare ca si toner. Excelenta! Ten fin, aspect al porilor redus + prospetime de lunga durata.

Mi-am facust si wishlist pentru cumparaturi viitoare!

Va recomand neaparat sa va uitati peste retelele lor si sigur va gasiti una potrivita necesisatilor tenului vostru sau sa va alegeti direct din kit-urile gata pregatite de catre ei aici.

Voi ce produse folositi de la ei?

Va pup,
L.


5 comentarii :

  1. Eu am folosit doar uleiuri si apa de rozmarin.
    E foarte tentat bifazicul tau. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu lucruri interesante pe site si mereu am fost tentata sa cumpar sa-mi creez eu unele lucrusoare :) imi place ce ai facut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. suna bine aceatsa reteta, chiar am sa trag cu ochiul la site-ul elemental si sa vad preturile :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte util site-ul lor, la fel produsele si nu stiu de ce n-au si un magazin in Oradea.
    Imi place noua infatisare a blogului tau. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related