joi, 17 octombrie 2013

Tutorial Halloween Dior Doll Inspired

Hey dolls,

I never did a Halloween makeup tutorial so it was about time to do one. I'm not into the Halloween holiday very much and I didn't wanted to do a creepy makeup, that's why I chose an inspiration from the runway, some Dior show back in 2011. Since I already had some Essence nail art strass I tought I could give it a shot. So here it is my first Halloween makeup . Hope You like ti and enjoy it!

Nu am facut pana acum niciun machiaj de Halloween, asa ca m-am gandit ca era momentul. Nu prea sunt cu aceasta sarbatoare, nu o celebrez si tocmai de aceea nici nu am facut un machiaj de groaza deoarece nu ma reprezinta si am decis sa aleg un machiaj inspirat de pe podiumurile de moda, mai exact de la un show Dior din 2011. Aveam deja niste paiete de la Essence, asa ca tot ceea ce aveam de facut era sa ma pun pe treaba. Zis si facut.Mi-a placut foarte  mult acest machiaj fantezie si sper sa va placa si voua tutorialul.


I use 2 different lipstick colour so that you can choose to wear. I like it more the dark one. I think this makeup would look good for someone who wants to keep the glam in the club for Halloween night.

Am optat sa va arat machiajul cu 2 nuante de ruj diferite, sa puteti vedea cum ar arata si si. Eu prefer cel inchis. Cred ca e un machiaj potrivit pentru cineva care merge in club in acea seara dar totusi doreste sa ramana glam.




Video tutorial for the nails HERE.

Tutorialul video la unghiute AICI.



Products mentioned/Produse mentionate

Lips/Buze: MAC - Blankety
Nyx Lip Crayon - Vixen

Face/Fata: Studio Fix by MAC NC20
Studio Fix Powder By MAC NC25

Eyes/Ochi: Catrice prmer
Salone gold cream eyeshadow
Sleek Oh so special palette
Essence glitter


Inspiration picture:

                                                                  So? What do you think?
Ce parere aveti?

Have fun!
Distractie placuta!

L.




11 comentarii :

  1. Super ti-a iesit si din nou vin sa spun ca ai avut o rabdare de fier cu toate paietele alea :) Imi place mult de tot rezultatul final . Te pup !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bcuur ft ft mult ca iti place! mi-a luat ecva sa le pun da, desi video-ul a iesit putin lung am taiat o gramada din el:))) pupici si merci mult de vizita

      Ștergere
  2. Superb!!! fara cuvinte <3
    Nuanta rujului e atat de frumoasa<33
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in realiatate parca e si mai inchisa:)) dar si mie imi place plus ca mi-am dorit-o de mult timp:D

      Ștergere
  3. Ce-mi placeeee <3
    Iar nuanta de pe buze este Minunata <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related