marți, 22 octombrie 2013

Totul despre Astaxanthin


Astaxanthinul, provenit din alga unicelulară Haematococcus Pluvialis ce se găseşte în arhipelagul Stockholm, este un antioxidant deosebit de puternic produs în Suedia print-o metodă unică. Dovedit a fi de 100 de ori mai puternic decât antioxidanţii comuni, precum vitamina E, el protejează celulele algei de radicalii liberi şi de daunele UV prin schimbarea culorii din verde în roşu când eşuează pe rocile arhipelagului.

Astaxanthin este prezent, deasemenea, în mai multe tipuri de fructe de mare, inclusiv somon, păstrăv, dorada roșu, creveți și homar, precum și de la păsări, cum ar fi flamingo și prepelițe. Acest pigment este comercial produs din microalga Haematococcus pluvialis, cea mai bogata sursa naturala cunoscuta pentru astaxantin.


Dupa cum puteti observa, Haematococcus are cea mai mare concentratie de astaxanthin.


Antioxidantul Wellness By Oriflame conţine cel mai ridicat conţinut natural de antioxidanţi, cu ingrediente specifice unice, testate clinic, datele dovedind atât efectele de frumuseţe, cât şi de performanţă. Astaxanthinul lucrează în interiorul epidermei şi are un efect antirid dovedit clinic.
Cu structura sa unică şi puternicele proprietăţi antioxidante, astaxanthinul neutralizează radicalii liberi şi ajută la regenerarea celulară. El stimulează formarea colagenului în piele prin îndepărtarea radicalilor de oxigen şi permite regenerarea pielii în urma efectului nociv al razelor UV. Spre deosebire de alţi antioxidanţi, cum ar fi beta carotenul şi vitamina C, astaxanthinul are proprietatea deosebită de a ajunge atât în interiorul cât şi în exteriorul membranei celulare bilipide, oferind astfel celulei o mai bună stabilitate şi protecţie generală. 
Rezultatul :

Reduce liniile fine şi ridurile cu 53% (Placebo 8%)
Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii cu 53 % (Placebo 14%)
Reduce uscăciunea pielii cu 56 % (Placebo 10%)
Sporeşte performanţa şi rezistenţa musculară
Diminuează procesul zilnic de oxidare din organismul tău
În studiile clinice, astaxanthinul a demonstrat şi o contribuţie semnificativă la îmbunătăţirea performanţelor şi rezistenţei musculaturii. El are proprietatea de a păstra radicalii liberi în ţesutul muscular inhibându-le efectul şi protejând, astfel, muşchii împotriva procesului degenerativ. Mai mult chiar, el diminuează oboseala musculară şi îmbunătăţeşte rezistenţa la efort prin reducerea nivelului de acid lactic din organism. În plus, astaxanthinul ajută la refacerea mai rapidă a muşchilor după efort fizic prelungit. Asta se datorează caracteristicii sale deosebite de a reţine radicalii liberi atât în afara cât şi în interiorul celulei, precum şi în membrana celulară, ceea ce este esenţial pentru activitatea optimă şi vitalitatea muşchilor.

Ştiai că, după ce iei astaxanthin, el este transportat către toate celulele organismului tău, unde acţionează pentru reducerea radicalilor liberi şi a inflamaţiilor?
Contine ingredientele::
Coconut oil, Sunflower oil, Gelatin, Glycerine, Astaxanthin 3 mg, Blueberry extract (vaccinium myrtillus L) 50 g, Water, Soy lecithin; (procentul zilnic recomandat de UE)

Ingredientul activ numit Astaxanthin este purificat natural în mediu de laborator strict controlat, în scopul asigurării unei concentraţii maxime şi celei mai pure calităţi.
  • Oamenii de ştiinţă de la Oriflame au identificat grupa de alge care accumulează cea mai mare concentraţie de astaxanthin şi care este capabilă să reziste în mediul de laborator.
  • Cultivarea în mediu controlat, de laborator, a algelor din care se extrage astaxanthinul, din Complexul Swedish Beauty, durează în total 10 zile, începând cu o fază de creştere.
  • Algele verzi care ajung la maturitate sunt expuse unor condiţii extrem de stresante folosind lumină puternică şi lipsa de substanţe nutritive pentru a stimula acumularea astaxanthinului.
  • Acum, algele roşii, bogate în astaxanthin, sunt gata de recoltare. Algele se strivesc, apoi se usucă şi se transformă într-o pulbere care este incorporată în Complexul Swedish Beauty.
Pret: 64 ron ( cumpara-l cu o reducere de 23% aici)

Daca doriti sa vedeti certificatele, studiile efectuate, medicii si expertizele Wellness by Oriflame, va invit aici.


Eu am terminat o cutie doar, si am vazut rezultate vizibile pe tenul meu. Mult ma curat, mai luminos. Deja mi-am comandat o a doua, pentru rezultate mult mai bune.

Tatal meu joaca tenis in fiecare zi. Din cauza ca incet, incet, a inceput sa il doara muschii si incheieturile, foloseste constant pachetul wellness pentru barbati si Complexul beauty cu astaxanthin care i-a ajutat musculatura foarte mult si nu mai are dureri. Poate juca tenis fara nicio problema!

O alta cunostinta lucreaza in constructii si, de la salopeta si praful zilnic, pielea lui era foarte iritata. A consumat astaxanhin si l-a ajutat sa se vindece.

Sunt povesti reale fara nicio perdea de marketing! Daca ati consumat si voi acest antioxidant puternic, spuneti-mi va rog. Si as dori sa stiu daca ati avut rezultate!

                                     FACEBOOK*** TWITTER ***INSTAGRAM*** SHOP



7 comentarii :

  1. mersi ptr informatii, e bine de stiut. si e bine sa luam din cand suplimente din astea. pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de astaxanthin pe iHerb dar nu stiam ce este, iar tu mi-ai oferit informatii complete si un review excelent. Multumesc :) e tentanta cutia la cate stie sa faca :*

    RăspundețiȘtergere
  3. super interesant si detaliat post !!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt adepta suplimentelor alimentare asa ca postarea ta mi se potriveste.
    Momentan am "pe stoc" altceva dar o sa le am in vedere si pe dansele.:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. mai aflasem cate ceva, acum am aprofundat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pot lua in timpul alaptarii sau in sarcina?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related