Pagini

joi, 5 noiembrie 2020

Incaltari de la Modlet.ro si cod de reducere

 


Oare cat de des ne cumparam noi femeile pantofi ? Cred ca raspunsul corect e ori de cate ori avem nevoie dar si cand gasim ceva mult prea bun pe care sa il ratam !


Cam asa am gasit si eu aceste 2 modele de pantofi de pe Modlet.ro   iar cei d ela Modlet au fost foarte amabili si mi-au oferit si un cod de reducere pentru voi - lorena10 valabil 1 saptamana ! 

Acestia bej din piele sintetica i-am luat pentru ca sunt la reducere aici la un pret foarte bun , de neratat - 40 ron . 
Si fiindca sunt intr-o nuanta de nude , foarte usor de purtat la orice tinuta , cu toc mediu ii face sa fie usor purtabili si ma vad intinzandu-ma des dupa ei .
Eu am numarul 36 si sunt foarte potriviti, chiar un 36.5 as putea spune. 




Cei negri i-am luat de necesitate - ii port foarte des de cand ii am pentru ca sunt foarte comozi , piele naturala, si ii gasiti aici la pretul de 160 lei pe varianta roz doar marimi mari din pacate ; se pare ca a fost un model foarte cerut , dar gasiti si alti tenisi / cizme de piele moderne pe site .

Si acestia sunt 36 dar sunt buni si de 37 zic eu   . 




Care pereche va place mai mult ?

                                                       Va pup,


L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 











miercuri, 30 septembrie 2020

Promotii pe farmec.ro


 

Cui nu-i plac promotiile nu ? Cred ca toate dintre noi le vanam si ne facem stoc la produsele preferate atunci cand le gasim la pret special . Azi v-am facut o lista cu cateva oferte faine de pe farmec.ro

luni, 31 august 2020

Ingrijirea mainilor cu Farmec

 


Ce auzim cel mai des din februarie incoace  ? spalati-va pe maini , acordati o ingrijire speciala mainilor , aveti grija de igiena mainilor ! 

Am primit aceste produse de la Farmec , niste produse de baza in ingrijirea mainilor si a unghiilor. 

vineri, 31 iulie 2020

Cum combat acneea cu produse Gerovital


Inca primesc foarte multe intrebari despre fiolele antiacnee atat pe youtube cat si pe instagram asa ca m-am gandit sa va fac un articol cu toate prdusele tratament pe care le am si le folosesc de la Gerovital si Aslavital cu care fac eu acneea KO .

marți, 30 iunie 2020

Ce facem cu petele solare ?


Din pacate e vremea lor . Dupa o varsta , dar nu e ceva general , apar , in special vara , pete maronii pe ten . V-am mai vorbit despre ele , la mine sunt cam genetice dar si accentuate de soare.
Totusi le-am venit de hac !

joi, 28 mai 2020

Noile geluri de dus Gerovital



Salutare dragile mele , cum sa incepem vara fara niste geluri de dus noi ? Dar azi va arat 2 tipuri de geluri de dus dedicate tuturor tipurilor de piele unul pentru dusul de dimineata , altul pentru dusul de seara . Stiu ca exact ca aceste geluri de dus , sunt persoane care prefera dusul de dimineata , altele care prefera cel de seara , voi ce fel de persoana sunteti ? 

joi, 21 mai 2020

Redu riscul de cancer mancand



            Desi cancerul este o boala atat de cunoscuta si raspandita, specialistii inca nu au identificat o cauza certa pentru aparitia acesteia. In Romania sunt inregistrati aproape 500,000 bolnavi de cancer la ora actuala, 150 dintre acestia murind zilnic, conform Institutului National de Sanatate Publica.

miercuri, 29 aprilie 2020

S-au lansat dezinfectantii de la Farmec !

Produsele muuuult asteptate pentru dezinfectia si igienizarea mainilor s-au lansat la Farmec ! 

vineri, 3 aprilie 2020

Multivitaminele mele zilnice





Salutare ! Am mai zis atat pe youtube cat si aici , despre ce suplimente alimentare iau , folosesc de ani de zile . Nu s-a schimbat nimic. Daaar , s-a schimbat viata intre timp .... si stiu ca multe persoane iau in considerare in aceasta perioada vitaminele !

marți, 31 martie 2020

Curatenia de primavara cu Nufar


Cred ca in perioada asta sumbra ,majoritatea acordam o atentie mai mare curateniei din casa , iar eu m-am apucat de curatenie generala ! Am si un ajutor romanesc , se cheama NUFAR !

vineri, 28 februarie 2020

Reduceri pe Farmec.ro


Daca tot ne pregatim de luna femiii , Farmec a pregatit o serie de oferte irezistibile atat pe site cat si in magazin !

Incep cu reducerea de 50% la Gerovital Beauty pe care o gasiti aici , printre prdusele reduse gasiti si paletele mele preferate de la ei !



Iarna iti faci car si vara sanie ... o zicala din popor dar foarte adevarata ! Produsele cu protectie solara sunt aici la 40% reducere si va recomand sa profitati , le gasiti la un pret mult mai bun decat vara ! 


Gama Gerovital Luxury este una din preferatele mele din portofoliul Farmec , si pe langa ca au ingrediente bune sunt si eficiente ! Gasiti pe site reduceri la produse selectate aici


Ce oferte v-au atras atentia ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

joi, 30 ianuarie 2020

Diferenta dintre Fondul de ten si CC Cream


Oare cate dintre voi v-ati intrebat care sunt diferentele dintre BB , CC cream-uri si fonduri de ten ? Eu va zic sincer ca am primit foarte des aceasta intrebare , si am decis ca cel mai bine ar fi sa va scriu un articol despre aceste diferente .