Pagini

marți, 31 martie 2020

Curatenia de primavara cu Nufar


Cred ca in perioada asta sumbra ,majoritatea acordam o atentie mai mare curateniei din casa , iar eu m-am apucat de curatenie generala ! Am si un ajutor romanesc , se cheama NUFAR !
Eu in general lucrez de acasa si sunt atenta la ordine , la curatenie dar recunosc ca nu curatam atata de des tot in casa ca acum .
Adica acum sterg mai des toate suprafetele , geamurile am avut timp sa le fac luna si bec , in bucatarie spal zilnic sa fiu sigura ca intretin curatenia !

V-am mai povestit despre aceste produse si pe youtube si aici , imi plac mult si gasiti pe site-ul farmec.ro rezolvarea la toate zonele casei !
Eu am optat pentru linia verde pe cat am putut , nu exista pentru mobila dar inteleg de ce .   

Formula e biodegradabila iar ambalajul reciclabil , exact cum scrie pe ele , au un miros foarte placut si nu lasa urme !

Au facut si kit-uri pe site , gasiti mixuri la fiecare produs in descriere !





Nu am prea gasit in magazinele mici de langa mine toate produsele acestea , asa ca prefer pe viitor sa le iau de pe site , de unde imi vin prin curier acasa si e mai sigura "tranzactia " astfel !


Va dau o veste minunata ! In curand vor fi disponibili si dezinfectantii pentru toata lumea . In clipa de fata este crucial ca toate institutiile sanitare sa fie aprovizionate cu aceste produse si ei au intaietate ! 

Sunt mandra ca Farmec va produce si dezinfectanti pentru spitale dar si produse antibacteriene pentru maini ! 

Ma bucur mult sa vad astfel de realizari in tara mea , un lucru care pana la urma mi se pare foarte normal !!!

Voi ati terminat curatenia de primavara ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu