Pagini

joi, 28 mai 2020

Noile geluri de dus Gerovital



Salutare dragile mele , cum sa incepem vara fara niste geluri de dus noi ? Dar azi va arat 2 tipuri de geluri de dus dedicate tuturor tipurilor de piele unul pentru dusul de dimineata , altul pentru dusul de seara . Stiu ca exact ca aceste geluri de dus , sunt persoane care prefera dusul de dimineata , altele care prefera cel de seara , voi ce fel de persoana sunteti ? 
Gerovital are mai multe tipuri de produse pentru dus , in trecut au lansat 4 tipuri foarte parfumate si delicate cu pielea. Anul acesta si-au imbogatit colectia cu Sunrise si Sunset , in ambalaj de 250 si 400 ml . Le gasiti in magazinele lor dar si in supermaketuri . 

Daca preferati comanda online , va spun ca pe site beneficiati de mult oferte si cadouri avantajoase , printre care si primirea unui gel igienizant pentru maini la comenzi de peste 99 lei . 

Sunrise este un gel de dus floral , creat pentru dusul de dimineata . Imbunatateste circularia , pulsul si elibereaza tensiunile musculare . 

Inlatura sebumul creat de piele in timpul noptii . 

Contine gliverina cu actiune hidratanta si emolienta . 

pret foarte accesibil - intre 8 si 13 lei  in functie de gramaj . 
Sunset este si cel pe care il am eu , are un miros ffft placut , creaza o spuma mare  , hidratanta. 
Este special creat pentru dusul de seara , cel pe care il prefer si eu - reduce stresul , tensiunea si niveul de cortizol ( cel mai important hormon glucocorticoid si are un rol important in metabolismul glucidic si in raspunsul organismului la stress.) 

Indeparteaza celulele moarte si Contine gliverina cu actiune hidratanta si emolienta . 
Care va tenteaza ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu