Pagini

joi, 30 noiembrie 2017

Diferenta intre fiolele Gerovital H3 Hyaluron C si fiolele Gerovital H3 Evolution


Ma bucur ca v-a placut clipul de ieri in care am povestit despre Acidul Hialuronic. Daca totusi , inca nu l-ati vazut va invit aici .

Pentru azi insa , v-am pregatit acest articol in care va povestesc putin despre diferentele intre fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Hyaluron C  si fiolele Gerovital H3 Evolution .

Noutati de la The Body Shop #playforpeace


Craciunul acest la The Body Shop motto-ul este Play For Peace, fiindca la fiecare cadou cumparat ( si sunt multe cadouri interesante , jocuri , cadouri ascunse ) TBS va ajuta copiii sirieni refugiati sa se joace din nou .
Dar asta nu e tot, au lansat si produse noi pe care vi le arat mai jos : 

miercuri, 29 noiembrie 2017

Video : Sa vorbim despre Acidul Hialuronic


Azi am pregatit un clip in care va vorbesc despre Acidul Hialuronic, cat de benefic este pentru noi , cum se ia si unde il gasiti . 
N-am intrat in detalii foarte tehnice si chimice dar , am mentionat ceea ce este important. 

luni, 27 noiembrie 2017

Review Note Cosmetics Mineral Eyeshadow si creioane jumbo

Am primit de curand un pachet surpriza de la Note Cosmetics  si primul lucru de care am ramas surprinsa a fost ambalajul fardurilor !
 Este de top ! Arata foarte profesional si rezistent .

miercuri, 22 noiembrie 2017

Video Tutorial de machiaj cu produse #SephoraCollection


Buna Frumoasele mele ,  

v-am promis ca revin cu tutoriale si ma tin de cuvant , am sa incep sa fac tutoriale in care sa va arat mai multe produse de la un singur brand , astfel incat sa va ajute in alegerea produselor. 
Incep astazi cu produse Sephora Collection , Made in Sephora cum li se spunea mai demult , sau pe romaneste marca proprie Sephora pe care le gasiti aici .

marți, 21 noiembrie 2017

Video : Swatches Sephora 44 Cream Lip Stain


Buna frumoasele mele , am primit o surpriza uriasa de la Sephora - colectia intreaga de rujuri lichide Cream Lip Stain , pe care le puteti gasi aici ; asa ca am filmat un clip in care va arat absolut toate nuantele .
Vizionare placuta : 

miercuri, 8 noiembrie 2017

Concurs incheiat + Tutorial de machiaj Urban Decay Heat


Urban Decay a lansat nu de mult o paleta care continua seria paletelor Naked , iar aceasta este in tonuri calde , perfecta pentru toamna . 
Fiind o paleta atat de iubita si dorita am una pentru mine si una pentru VOI !